10 perces fajasaim vannak. Mikor induljak?
Figyelt kérdés
9ota tart, 20 perces fajasokkal kezdodott, majd 15, most pedig 10. Fogadott szulesznomet mikor hivjam fel? Mikor erdemes beindulni? 1.baba/41.het2017. dec. 14. 00:09
1/24 anonim válasza:
Talán indulj el!!! Igen hívd fel!!
2/24 anonim válasza:
Hat en mar mennek, de attolis fugg , milyen messze laktok. 100 kmre a korhaztol, vagy a sarkon.
3/24 anonim válasza:
Első vagyok. Gyors és probléma mentes szülést kívánok! Gratulálok :) most pedig irány a kórház
4/24 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! Mar keszulodok, es indulok!
2017. dec. 14. 00:17
5/24 anonim válasza:
Én is gyors és probléma mentes szülést kívánok! Majd azért írd meg mi lett
6/24 A kérdező kommentje:
Rendben irok!!!!
2017. dec. 14. 00:26
7/24 anonim válasza:
:) nemtudom.. Csak nekem nem jutna eszembe gyk-ra irkálni szülés közben? Najo.. A 10perceseknel meg nekem sem volt sietos, ez is igaz. :)
Kíváncsi vagyok hogy alakult. :) jo egeszseget es könnyű szülést, majd írj, hogy vegul nem mentetek-e koran! :)
8/24 anonim válasza:
En anno 3-4 percesekkel mentem be, es korai volt,eg onnan 8 ora volt. Akkor mennek, mikor mar annyira faj, hogy nem kerdes bennem, hogy menni kell. De emellett akkor erdemes indulni, amikor a megerzesed azt sugja. Gondolom, azota mar bent vagy, ha nem szolnak bele, meg eltarthat egy darabig, de lehet, azota mar adtak oxitocint, vagy csak gyorsan tagultal, es babazol. Hogy vagy?
9/24 anonim válasza:
Túlhordással nem szokták kiváratani otthon h pl 5 perces fájások legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!