Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2 császár után elfelejthetem...

2 császár után elfelejthetem a sima szülést?

Figyelt kérdés

1. Téraránytalanság

2. Köldökzsinór hurkolódás miatt, de itt is tolófájásig vajúdtam, a hegem nem fájt, nem volt vele gond, viszont amikor fölvágtak mondták, hogy sok összenövésem van, amiket szétválasztottak. Ez kizáró ok lehet egy következő szülésre? Vagy már alapból a 3. Tuti császár?

2017. dec. 9. 15:29
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ha eddig császárra volt szükség bizonyos tényezők miatt, akkor valószínű, hogy a harmadik is az lesz. Másrészt én anyunak a harmadik császárja voltam és az orvos a szülés előtt azt mondta, hogy úgy készüljön, akár bele is halhat
2017. dec. 11. 15:41
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolsó igen, azt tudom, hogy a 3. császár kockázatossabb mint az 1., de annyit hallok mostanság, hogy 3-at szül császárralés nem volt gond. Talán az még bevállalható, de azért ezt át kell még beszélnem orvossal is mindenképp.
2017. dec. 12. 12:33
 13/14 A kérdező kommentje:
A 2. császárnál csak annyit mondott az orvos, hogy 5 évet várjunk minimum, ha tervezünk még babát.
2017. dec. 12. 12:35
 14/14 anonim válasza:
3#Nem feltétlenül.A másodikkal 40+10nap volt a terhességem.
2017. dec. 13. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!