2 császár után elfelejthetem a sima szülést?
1. Téraránytalanság
2. Köldökzsinór hurkolódás miatt, de itt is tolófájásig vajúdtam, a hegem nem fájt, nem volt vele gond, viszont amikor fölvágtak mondták, hogy sok összenövésem van, amiket szétválasztottak. Ez kizáró ok lehet egy következő szülésre? Vagy már alapból a 3. Tuti császár?
Ja, azért ilyen támogatócsoportba nem írok, de köszi! Nem ragaszkodok annyira a természetes szüléshez :)
Csak úgy elgondolkodtam rajta, hogy valószínű én már sosem tudom meg milyen simán szülni. De akkor úgy látom jól sejtettem. Nem baj, fő a biztonság! ( terhes sem vagyok, csak jobb előre tájékozódni:))
Egy következő császárnak is ugyanúgy van kockázata (csak írom)
A legtöbb orvos már 1csm után is csak csm-t javasol,mert kiszámíthatóbb.2 csm után meg ritka ha egyáltalán vajúdni engednek a 2.babával.
Nekem is programos volt a 3.
Es mekkora szerencse...hiaba telt el 7 ev a 2.utan.a hegem olyan vekony volt,hogy az elso vagasnal meg a pici fejboret is megsertette a szike.
Azt mondta utana az orvosom,hogy kb par fajas utan szetment volna.
Es nem valami kezdo,fiatal rutintalan orvosom van.egy lassan nyugdijas koru foorvosrol beszelunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!