Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülő szobába mit kell...

A szülő szobába mit kell bevinni? ásványvíz, szőlőcukor, papucs? Más?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
törölköző, köntös, wc papír, wc papír ülőke, zokni, fényképezőgép, hajgumi
2010. jún. 2. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:

esetleg homeosbogyókat ha eddig szedtél.

gátra balzsamot

Aloaver först-öt.

2010. jún. 2. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:

A fentieken kívül még kellhet:

Tusfürdő, papucs, hálóing, szőlőcukor, keksz, víz, citrom ha megszomjaznál azt lehet nyalogatni, vízzel csak kiöblíthettem a szám, kekszet meg a kispapa ette meg, lehet vinni szendvicset is a papának, de biztos van büfé a kórházban, ha hosszúra nyúlna a szülés. Esetleg zenehallgatáshoz rádió, cd, mp3. Mobil ha sms-t akarsz küldeni a barátaidnak, fényképező, ha szeretnétek képeket.

(Ahol én szültem nem adtak kórházi hálóinget, a sajátomat kellett felvenni, még jó hogy vittem.)

2010. jún. 2. 12:41
 4/5 anonim ***** válasza:
én amikor szültem csak ásványvizet vittem a szülőszobára de aolyan szarul voltam és olyan fájásaim volTAK HOGY KAPARTAM A falat, nem votl időm iszogatni meg erőm se..aztán mikor megszültem olyan gyenge voltam hogy amikor ebédet behozták, még a nakalat is kiejtettem akezemből de enni sem bírtam majdnem hánytam nagyon nehéz szülésem volt. inni is csak azért ittam mert muszáj volt hogy tujdak pisilni..
2010. jún. 2. 14:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát én oda nem vittem semmit, csak a férjemet meg a hasamban a fiamat :) Ott már nem sokáig voltam, mert a szobában vajúdhattam. A vajúdóban is kb fél órát voltam csak, már oda se vittem semmit. Nem is jutott eszembe ilyenen gondolkodni, egyszerűen csak fájtam :) A szülőszobában már csak felfeküdtem, aztán jött a kitolás. Páromnál volt fényképező, úgyhogy fotók készültek, meg szülés után ittam egy kis vizet.
2010. jún. 4. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!