Indított szüléssel szülő anyukák meselnetek nekem?
Szia! Többféleképpen lehet beindítani a szülést, ezt az orvos fogja eldönteni az akkori állapotod alapján hogy mit javasol. Amit meg tudsz tenni addig: mindennap szex(a spermiumok érlelik a méhszájat), baracklé(meghajt, és segíthet, nekem pl segített)
Nekem az volt, hogy 40+6 napra valamilyen szinten elindult a folyamat(nyákdugó elment, enyhe összehúzódások) burkot repesztettek és onnantól kb 10szeres errősségű fájásaim lettek(mintha a végbelembe menne fel egy kamion, olyan érzés volt, nem akarlak elijeszteni! Amúgy a burokrepesztéses indítás a legfájdalmasabb!) Párszor megvizsgált a szülésznő, vajúdtam, és egyszercsak összefüggő fájásaim lesznek(ha eljutsz ide, feltétlen szólj!) ez a kitolási szak kezdete előtt van. Szóltak hogy eltűnt a méhszáj, és nyomhatok.(nem volt székelési ingerem, ez baj! össze vissza nyomkodtam, sehova se haladtunk, rámkötötték az oxit, ettől enyhe mensigörcseim lettek, és két nyomásra kint volt a lányom)
A szomszédomnak indították zselével, neki az volt hogy elég fájdalmas volt amikor felkenték, nem kapott mellé oxit, hatott a zselé. 4-5 órára rá mesgzületett a babája.
Légzőgyakorlatokat nézd meg, sokat segítenek!
Nyugi, magától is beindulhat még vasárnapig :)
Nekem is indították.
Mivel a méhszáj zárva volt, ballont helyeztek fel éjszakára és másnap reggel oxitocin infúzióra tettek és jöttek a fájások, burkotrepesztettek.
A ballon felhelyezése inkább kellemetlen, aztán nekem jöttek a fájások, de inkább jóslók volta, mert elmúlt. A burokrepesztés meg nem fáj, egy hosszú valamivel kipukkasztják, és érzed a testmeleg magzatvizet.
Az oxitocin infúzióval hamar jönnek a fájások, és hamar lesz már nagyon erős. Nekem nagyon gyors szülésem volt így.
Előző voltam.
Lassú oxitocin adagolással kezdték,teljesen zárt méhszáj.aztán méhszájerlelo tabletta,szépen elkezdtem tágulni.kb 4 órán át tartott a tágulás aztán nagyobb adagban kaptam az oxiticint amelyre folyamatos(de tényleg nem volt másodperc szünet sem!) erős fájások jöttek majd burkot repesztett a doki szépen fojt a magzatvíz és egy kis idő után jött a nyomás érzés,a kitolás.sajnos nem bírta a Kisfiam és csökkeni kezdett a pulzusa majd császár lett.olyan szépen haladt pedig minden,teljesen kitagultam,de valahogy Őneki nem tetszett :)
Ne félj,hiszen sima szülésed is lehet :) ez nem jelenti feltétlen a császárt.
Amúgy meg próbálkozz házi praktikákkal amiket irtak ,utolag belegondolva nekem is kellett volna valamit tennem :)
Kitartást :)
Én utolsó napig szexeltem, aktívan mozogtam, mégsem indult be.
41. héten elkezdett szivárogni a meconiumos víz, bementem a kórházba, rögtön oxitocint adtak, 5 órán belül meglett a lányom, nem is fájt annyira, mint amilyen rémisztő történeteket olvastam előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!