Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nezktek higy zajlott a szülés?...

Csukavivi kérdése:

Nezktek higy zajlott a szülés? A szülő szobára mit vitettek be magatokkal?

Figyelt kérdés
Mesélnetek nekem milyen volt ? Tudom minden szülés más .. 38 hetes vagyok igaz össze pakoltam már a kórházba is meg a szülő szobára is de leírnatok hogy ti mit vitettek nehogy ki hagyjak valamit ! Köszi
2017. nov. 17. 09:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
A legfontosabb nekem apa volt, hogy ott legyen. A gyermekágyas időszakban pedig a puha betét, eldobható bugyi és a wc deszkára védő papír.
2017. nov. 17. 09:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Jaj nem akartalak le pontozni félre nyomtam ..(telefonról írok )
2017. nov. 17. 09:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kulon taskaba volt a szuloszobara valo dolgok es kulon a korhazi napokra.Inditott volt a szules.Mindket taskamat a szuloszobara bevittuk.Papucs,wc papir, fel literes viz,tusfurdo volt felul.Ezek kelettek.Ferjem is ott volt.Vegul csaszar lett a vege.A szobaba nagy meretu betet,es viz.Ezek voltak a legfontosabbak.Ja meg szoptatos melltatto melltartobetettel mert ugy beindult a tejem h atazott a haloingem.
2017. nov. 17. 09:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szülőszobára külön pakoltam: vajúdás idejére jól jött műzliszelet mikor nst-n voltam, szülőszobára nedves törlőkendő, tiszta hálóing, tena pants (eldobható bugyi és betét egyben), apa csomag, kis törülköző, papucs. Kb ezek voltak a legszükségesebbek.
2017. nov. 17. 09:32
 5/11 anonim ***** válasza:
82%

A szülőszobán bent volt a

- férjem (és a kamera bekészítve)

- egy táska, amiben volt plusz lezser póló (a hálóing túl hosszú),

- sok-sok betét (ne Tenaladyt vigyél, mert a szülésznő szerint a legrosszabb szívóhatása van)

- csoki, innivaló

- személyes iratok, telefonom

A kórházi csomagban volt

- babaruha

- top/póló és lezser nadrág (azért nem hálóing, mert abban nem igazán lehet szoptatni, az egészet fel kell húznod a nyakadba, útban van, alul meg csak bugyi, szóval inkább nadrág és valami lezser felső)

- jeges intimbetét

- alkohol, babapúder, pelus

- cumi

- szórófejes saniter a wc ülőke letörléséhez (persze volt takarítva, de egy nap sokan használták, és habár nem ültem rá, rátámaszkodtam, és mégis egy fertőtlenített wc deszkára tenyereljek.)

- fürdőpapucs, törölköző

- hazamenős ruha, bugyi

- saját evőeszköz, pohár

- fogkefe, fogkrém

Hirtelen ez jutott eszembe.

2017. nov. 17. 10:09
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ! Eddig minden stimmel!:)
2017. nov. 17. 10:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eleinte nagyon meghitt volt. Hajnalban mentünk be és mindenki ébredezett, csend volt a folyosókon. Hullott aznap a hó is :)

Délutánra viszont már türelmetlen voltam, hogy mikor lesz ennek vége.. :D

A szobára minden cuccomat be kellett vinni, mert nem őrizték volna sehol. Így bent volt a teljes pakk. Felül nekem is víz volt, müzli szelet, hálóing, köntös, bugyi, betét. Nagyjából csak ezek kellettek.

Szülés után kórházi baba ruhát kapott a fiam. Nálunk mondták, hogy fölösleges bevinni a sajátot, mert ha megfürdetik, megeshet, hogy a közösbe dobják a használt rucikat és elvesznek.

Persze be kellett vinni az "elvivős" ruháit előre, meg a pelus-törlőkendő-popsi krém is nagyon fontos volt. Őszintén szólva az alap darabokon felül én nem vittem be mást. Legközelebb viszont beviszem az Aventes mellszívóm hogy hamarabb legyen tejem. Alig akartak hazaengedni, mert nem volt sok..

2017. nov. 17. 10:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szülőszobára vittem egy tábla csokit(következőre kettőt viszek) nagyon jól jött, mert leesett a vércukrom.

Zokni.Szüléskor fázni fog a lábad.

Egy saját hálóing, amiben szülhetsz(a kórházi rémes, és hátul ki van vágva, szóval rettenetes.(Én az auchanban vettem egyet kb 1000ft volt)

Egy üveg vizet.

Kb ennyi.

2017. nov. 17. 13:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm !
2017. nov. 17. 18:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
3.babával amikor megindult a szülés már a kórházban voltam a terhes a patológián.Nem mentünk rögtön szülőszobára,közben az orvosom elment műteni is...Utána olyan gyorsan történt minden h csoda h a telefonomat magammal vittem a szülőszobára,így tudtam szólni a férjemnek h szülök.kb mire beért meglett a baba (30perc)
2017. nov. 19. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!