Budapesten melyik kórházban kérhetek egészségügyi indok nélkül császárt?
Szerintem ez nem kórháztól, hanem orvostól függ (úgy értem egyik kórház sem fogja nyíltan felvállalni, hogy ők kvázi “illegális”, szükségtelen műtéteket is megcsinálnak jó pénzért...).
Én azzal kezdeném, hogy magánorvost keresnék, mégse futószalag stb..., és a vizsgálatok alkalmával beszélnék vele, hogy bevállalja-e.
Mivel törvényileg anyai kérésre nem szabad ilyet csinálniuk, nem kórházat, hanem orvost kell felfogadnod, aki megírja hozzá az indokot. Tehát tedd fel úgy a kérdést, hogy kinek az orvosa volt lefizethető császárra :) bár kiírni rágalmazás és privátba sem biztos az infó, hiszen anonim a fórum.
Vagy hasonlóan "találnod" kell olyan szakorvosi véleményt, miszerint valamilyen alapállapotod/betegséged (pl. magas vérnyomás, rossz szem, sérv, irreális pszichés félelmek...) folytán indokolt a műtét.
6#-os ,akkor illegálisan végeznek császárt magánklinikán? Megkell indikolonod h pl félsz, de papírt nem kérnek pszihológustól.
Pár év és sztem az egész országban lehet majd kerni. 2 baratnom is "kérte". Nem sz*r emberek,nem rossz anyák és nem volt rájuk rosszabb hatással mint azokra akik okkal vannak erre kiirva!
"129. §
(2) A választott vizsgálati és terápiás módszer alkalmazhatóságának feltétele, hogy (...)
b) a beavatkozás kockázata kisebb legyen az alkalmazás elmaradásával járó kockázatnál, illetőleg a kockázat vállalására alapos ok legyen."
Tehát elvileg akkor választhatja az orvos a császárt, ha a hüvelyi szülés kockázata nagyobb lenne. Hogy a magánkórházak lepapírozzák vagy máshogy oldották meg, hogy rájuk ne vonatkozzon ez, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!