Melyik szülés elindulás a jobb vajon?
Figyelt kérdés
Ha valakinek volt mindkettővel tapasztalata, megosztaná velem? Az egyik lehetőség, amikor a szülés fájásokkal kezdődik, még enyhék, majd sűrűsödnek és a kórházba érve a tágulás 1-2 ujjnyi. Ekkor gyakran burkot repesztenek és onnastól beindul a dolog, jó erősek lesznek. Vagy a másik helyzet, amikor elkezd a méhszáj tágulni, szinte észrevétlenül. Beérve a kórházba már 3-4 ujjnyi is lehet, ekkor burkot repesztenek gyakran. A kettő közül vajon melyik a fájás szempontjából könnyebben viselhető? Én azt gondolnám, hogy az első variáció, amikor kezdetben ugyanazt lehet érezni, csak enyhén és egyre erősödik. Mert a másiknál 3-4 ujjnyinál ha burkot repesztenek onnastól elég durva, nem?2017. nov. 27. 19:00
11/11 anonim válasza:
1. Elfolyt a magzatvíz.Pár órával később jöttek a fájások,rögtön 5 percesek.2Órát bírtam otthon,bementünk kórházba 0 tágulás.Nem csináltak semmit sétálhattam.2 óra múlva néztek meg teljes tágulás.4óra múlva császár.
2. Délután rendszertelen fájások,ezek tartottak egész éjjel,volt h 5 percesekre beállt,majd megint össze vissza.Reggelre 4cm,buroksapka leválasztás.Innentől erősödtek a fájások.6cmvel szülőszoba,burokrepesztés,1 órán belül kint volt a baba.
3. Nem voltak fájásaim.Kérésemre dokim megvizsgált.5cmre nyitva voltam 😂 Leválasztotta a buroksapkát,innentől voltak fájások.Kb 4 óra telt el akkor 8cmnél jártunk.Burokrepesztés.fél óra múlva kint volt a baba.
A 3.variáció volt a legjobb.Nem merültem ki.Szülés után is pörögtem.Fáradt sem voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!