Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pisi, vagy magzatvíz? Eléggé...

Pisi, vagy magzatvíz? Eléggé megvagyok fázva, feküdtem az agyon, kohogtem, és valami kifolyt belolem, bugyim eléggé átázott. Mi lehetett? Színtelen, szagtalan.30+5

Figyelt kérdés

2017. nov. 24. 17:37
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Ezt innen nem fogjuk tudni megválaszolni. Ha a lehetőségét látod annak, hogy magzatviz, akkor menj be az ügyeletre. Inkább feleslegesen, minthogy kellett volna, de nem.
2017. nov. 24. 17:49
 2/10 anonim ***** válasza:
67%

jó esetbe csak pisi jött ki...előfordul köhögésnél,tüsszentésnél,nevetésnél

de ha bemész megnézetni magad abból bajod nem lehet

2017. nov. 24. 18:10
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Nekem magzatvíz jött ki, az színtelen, szagtalan. 30 hetesen ez azért nem lenne túl jó opció.
2017. nov. 24. 18:29
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Szia.

Patikában próbálj meg beszerni magzatvíz jelző betétet, arra az estre ha nem tudod eldönteni. Tegyél be egy kis összehajtogatott wc papírt a fehérneműdbe és mászkálj picit, ha magzatvíz, akkor nedves lesz. Ha zárt a méhszáj, megvan a nyákdugó elvileg nem kéne szivárognia.

Ha nagyon nem vagy benne biztos, akkor irány az ügyelet!

2017. nov. 24. 18:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A betétet úgy értettem, hogy a jövőben :)
2017. nov. 24. 18:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is anno egy nagyobb köhögés alkalmával becsurrant vmi. Nem volt szaga, nagyon megijedtem, éjjel mentünk vele az ügyeletre. Hála az égnek kiderült, hogy nem magzatvíz....de jobb a bizonyossàg, menj dokihoz!
2017. nov. 24. 22:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy kissé ciki ezzel az orvos elé állítani, hogy nem igazán tudod, csak bepisiltél-e, és szeretnél megbizonyosodni arról, hogy tényleg. :D

De mindkettőtök érdekében az a biztos, ha megnézeted magad egy hozzáértővel. Meg hidd el, lesznek még ennél is cikibb dolgok a hátralévő időben, akkor viszont már nem is fog érdekelni, ki mit lát vagy gondol. ;)

2017. nov. 25. 00:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Szerencsére csak pisi csurrant be,elég kellemetlen volt páromnak is elmondani.. mondtam neki hogy " valami kifolyt belolem" de így suttogtam.. erre ő " a magzat víz nem fölülről jön ki" de jót nevettem :D teljes mértékben megnyugodtam :) köszönöm
2017. nov. 25. 01:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudjátok, hogy "felülről jött"? Bemegy a Veled a szülésre? Mert ha igen fog ennél sokkal, de sokkal cifrábbat is látni, ne aggódj ilyen apróságok miatt:).
2017. nov. 25. 08:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ez nekem pont szimpatikus lenne, ha a párom ilyen szöveggel oktatna ki hasonló helyzetben, hogy "a magzatvíz nem felülről jön". Én úgy vagyok vele, hogy magamtól stresszelek éppen eleget, meg még fogok is bőven a hátralévő időben és a szülés alatt. Akkor már jobb, ha ő megőrzi a hidegvérét végig, meg poénkodik velem inkább közben, és nem idegeskedik feleslegesen, meg esik kétségbe olyan hamar, mint én. :)
2017. nov. 25. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!