Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tippeltek, mennyi idő...

Mit tippeltek, mennyi idő lesz a szülés?

Figyelt kérdés
Első baba 6 óra alatt született meg, szerintetek a második mennyi idő lesz?:) (Majd megírom...)
2017. nov. 24. 20:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Legyen 4 óra. :D Mikor jön?
2017. nov. 24. 21:05
 2/15 A kérdező kommentje:
Még csak egy gondolat...:) <3
2017. nov. 24. 21:10
 3/15 anonim ***** válasza:
3-4
2017. nov. 24. 22:23
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

Ennek mi ertelme? :)

(csak mert nekem pl. 9 ora volt az elso, a masodik pedig 13.....)

2017. nov. 24. 22:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Marmint a masodik gyerek meg csak gondolat, magyarul terhes sem vagy de mar most tippelteted az erre fogekonyakat es majd x ev mulva visdzajossz megirni nekik?? :) Te baromira unatkozhatsz.....
2017. nov. 24. 22:30
 6/15 anonim ***** válasza:
39%

Valószínűleg kevesebb, mert a második babánál általában a vajúdás is gyorsabban szokott menni, és a kitolás is könnyebb, ha nem lép fel komplikáció. Úgyhogy bízhatsz benne, de azért nem akarom elkiabálni sem itt neked. :)

Amúgy azzal a 6 órával eléggé szerencsés voltál már elsőre is szerintem. ;)

2017. nov. 24. 22:32
 7/15 A kérdező kommentje:
Mi értelme a kérdésnek?:) Hát csak mostanában nagyon sokat gondolok a kistesóra és a szülésre, vajon mennyiben lesz más. Igen a 6 óra is nagyon kevés első szülésnél. :) Remélem X hónap múlva majd megírhatom nektek, hogy mi volt.
2017. nov. 24. 23:19
 8/15 anonim ***** válasza:
66%
Erre én is kíváncsi vagyok, első 2 óra volt:).
2017. nov. 24. 23:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Első 26 óra második 8 harmadik 8.Mindhárom sima szülés, 4650g,4380g,4740g.Fiú lány fiú.
2017. nov. 25. 11:22
 10/15 A kérdező kommentje:

"A te biztosan beteg vagy" komment írójának: Szervusz. 30 éves 2 diplomás nő vagyok. 5 évet dolgoztam a munkahelyemen amikor első próbálkozásra összejött a kisbabám, azóta itthon vagyok vele. A férjemmel a kapcsolatunk szuper, a kisfiam gyönyörű, okos, értelmes. Boldog vagyok. Tegnap este: A kisfiam aludt, a lakásban rend volt, 2 féle főtt étel is volt, ami elég lesz a hétvégére, így nyugodtan és boldogan leültem internetezni. (A "biztosan unatkozol" kommentelőnek igaza volt teljesen..:) A férjem nem volt itthon. Sokszor eszembe jut, hogy mikor kellene kistesót vállalnunk. Sokat gondolkodom rajta előre..Sokat foglalkoztat a szülés már most. A gyermek még valóban nem fogant meg, de úgy gondolom, hogy felelősségteljes gondolkodó ember nem csak a szülés előtt 5 perccel kezd el gondolkodni azon, hogy mi lesz, hanem tudatosan, lelkileg és testileg is felkészül, a terhességre is, és a szülésre is. Így feltettem egy kérdést, jóindulatú kedves emberek felé, hogy tippeljenek, vajon rövidebb vagy hosszabb szülésem lesz-e. És gondoltam majd ha meglesz a baba visszatérek, és elbeszélgetünk. Ez a mögöttes tartalma a kérdésemnek. Nem gondolnám, hogy velem van a probléma. Esetleg érdemes magadba nézni, hogy miért piszkolsz bele mások dolgába? Mire jó neked sértegetni másokat, ahelyett, hogy mint a többi normális válaszoló esetleg értelmesen válaszolnál, vagy talán kérdeznél..? Vagy ha ennyire nem érdekel, akkor miért nem lapozol tovább csendben szépen? Szép napot neked, nem kívánok veszekedni.

A többi válaszolónak köszönöm a válaszokat, és várom még másokét is, saját tapasztalatok is.

2017. nov. 25. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!