Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 34. hétben szülni, milyen...

34. hétben szülni, milyen esélyei vannak a babának? Kórházban vagyok nagyon félek!

Figyelt kérdés

Most kezdtem a 34.hetet és nyílt méhszájjal,erős görcsökkel,vizesedéssel vagyok bent.Mindent megtesznek de azt mondták lehet csak pár napot tudnak ráhúzni. 34.hétben szülni milyen esélyekkel indulna kislányunk? :( Pozitív történetek jól esnének!

Nagyon félek!

2017. nov. 11. 15:10
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:

Rossz helyre irtam a kérdést. Remélem így is lesz pár válasz!

Köszönöm

2017. nov. 11. 15:11
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 34 hetesen már igen jó esélyei vannak egy csecsemőnek. Mennyire becsülték a súlyát a legutóbbi UH-n?

Ne aggódj, biztos mindent megtesznek, hogy maradjon még picit, illetve biztos kap tüdőérlelőt is. Kitartás, drukkolok!

2017. nov. 11. 15:14
 3/28 A kérdező kommentje:
Tüdőérlelőt megkapta. Súlyt nekem sose mondtak és a könyvbe se irtak be becsült súlyt. És fogadott doki! Nem panaszkodok nem azért mondtam. Egyszer kérdeztem azt mondta megfelelő a korához képest.
2017. nov. 11. 15:16
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha bent marad addig, amíg hat a tüdőérlelő, váhatóan semmi baja nem lesz. A 34-36. héten született babák enyhe koraszülöttnek számítanak. Ikres anyuka vagyok, az ikrek jelentős része születik ekkortájt, vagy még korábban, jellemzően kutya bajuk.
2017. nov. 11. 15:18
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
34. héten született barátnőm babája is, mára kiemelkedő eredményeket elérő iskolás, a szülei büszkesége, pedig mikor megszületett, akkora volt mint egy kismacska. ilyenkor már nagyon jók az esélyek, főleg ha már volt tüdőérlelő és lesz odafigyelés.
2017. nov. 11. 15:19
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerintem tényleg nem kell aggódnod! Tudom, nagyon ijesztő lehet ez a szituáció, de valószínűleg tényleg minden rendben lesz, és majd itt kint befejezi a hízást a baba :)
2017. nov. 11. 15:20
 7/28 anonim ***** válasza:
95%

[link]

Nyugi! Ilyenkor már szuperek az esélyek. Többét kell majd bent maradnotok mint 4-5 nap, hogy megerősödjön és hizzon. Én hármas ikrekkel vagyok terhes. A dokim aztbmomdta, hogyha bent maradnak 34. hétig, akkor balerina szoknyában fog táncolni a folyosón (150 kg, brutal szőrös, két méter magas allat). Szóval gondolhatod, hogy ilyenkor már mennyire rendben van.

2017. nov. 11. 15:42
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Én 33. héten bekerültem a kórházba, mert elkezdett kinyilni a méhszáj.

Kettő tüdőérlelőt adtak és első napon 2x magnézium infúziót.

Másnaptól napi egyet.

Nekem is azt mondták,hogy nem biztos hogy sikerül sokáig visszatartani.

Végül a 37. héten született meg a kisfiam.

2017. nov. 11. 15:46
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Minden rendben lesz ne aggódj. Én a 30.héten szültem,sajnos elfolyt a magzatvíz,és csak egy tüdőérlelő injekciót kaptam,mert a másodikat nem várta meg a kislányom. Egészséges,kis zabagép lett belőle most 2 éves.
2017. nov. 11. 16:06
 10/28 A kérdező kommentje:

Nagyon jó ezt olvasni köszönöm szépen nektek!!!

Simogazom,nyugtatom a kicsit. Apa meg engem! Így együtt talán könnyebb!!

Hogy olvastalak Titeket megnyugodtam!

Köszönöm szépen!

2017. nov. 11. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!