Ha valaki mostanában szült a bp-i Bajcsy kórházban kérlek, írja meg, hogy kell-e apának a szülésre "apa csomagot" venni a gyógyszertárban? Illetve a babának kell ruhát bevinni vagy ottaniban van, míg bent vagyunk?
Apa csomag: első babámnál egy másik kórházban kellett,steril nadrág, felső, cipővédő volt benne.
Minden egyéb, bajcsys szülészetes infóért hálás vagyok, nincs választott orvosom és elég nehéz így infókat gyűjtenem.
Köszönöm
Szia! Én pár éve szültem ott, és akkor csak annyit kértek, hogy hozzon papucsot, és ne utcai cipőben jöjjön velem a szülőszobára. Apa csomagról akkor szó sem volt (úgy tudom, azóta sincs).
Februárra vagyok most kiírva, de programozott császárom lesz, úgy tudom a műtőbe továbbra sem engedik be az apukát (ahogy 3 éve sem).
Amúgy van egy lista fent a kórház szülészetének honlapján, hogy mit kell bevinni, ha szülni mész. A babának csak hazavitelhez kell ruha, mert felöltöztetik a kórházban ottani kis ruhákba.
A facebookon van egy bajcsys anyukás/kismamás csoport, ha nem vagy még tagja, akkor ajánlom, mert nagyon sok hasznos infót szerezhetsz ott, szívesen segítenek a tagok: [link]
Ha még van kérdésed, szívesen válaszolok privátban (az orvosokról nem szívesen írogatok itt nyilvánosan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!