Köldöksérv? Enyhe foku köldöksérvem van.35 hetes terhes vagyok. Fog ez romlani szülés alatt?
Figyelt kérdés
Van itt olyan anyuci akinek nem kellett müteni szülés után mert esetleg visszahúzódott?Marad nyoma ha megmütik?Bocsi a sok kérdésért de tapasztalatlan vagyok ebben a támában.2010. máj. 31. 12:41
1/2 anonim válasza:
Szia
Ha amiatt aggódsz, hogy most kifelé áll a köldököd, mert terhes vagy, akkor ne aggódj. Nem is hallottam olyat, hogy meg kéne műteni. Ez normális, és amint a hasad lemegy, vissza fog menni. Ha ez megnyugtat, én a szülés után 3 évvel rakattam be köldökpiercinget , és még az után is ment le a hasam...na arra nem számítottam, és most a piercing túl nagy bele...
2/2 A kérdező kommentje:
Második babámat várom és nem az a gondom,hogy a köldököm kifele áll mert az az elsönél és kiállt és visszament hanem az,hogy azt mondta a dokim,hogy ez sérv és ezt müteni kell lehet szülés után.Vagy attól jött ki,hogy cipeltem a fiamat vagy attól,hogy 21 hónap különbség van a fiuk között és nem bírta a köldököm azt,hogy neki megint dudorodnia kell.
2010. jún. 8. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!