Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kivagyok írva programcsászárra...

Kivagyok írva programcsászárra, ha?

Figyelt kérdés

Ha előbb megindul és a dokim valami oknál fogva nem tud beérni vagy ilyesmi akkor ügyeletes műt ,ugye?

Dokim azt mondta vállal szülést de nem 100% h ott lesz,mert ő is ember. Barmi közbe jöhet. Pénzt is utána fogad el. Viszont lesz vhol papír arról h kivan irva a csaszar?vagy honnan tudjak h arra lesz szukseg?

2017. nov. 9. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
A kiskönyvedbe beírják.
2017. nov. 9. 13:45
 2/7 A kérdező kommentje:
:O eddig nem írta be , rákérdezek mikor fogja
2017. nov. 9. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem se írta be.

3 héttel a program csaszar előtt beindult a szules. Bementem a szuloszobara es elmondtam, hogy mikorra volt tervezve a csaszar és, hogy miért szükséges. Megvizsgált az ügyeletes, hívtak az orvosomat, ő 20-30 perc alatt beert. Ha nem ért volna be, az ügyeletes csaszarozott volna a felmerült problémák miatt.

2017. nov. 9. 17:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszi!:)
2017. nov. 9. 17:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is programcsászár előtt indult be a szülés. Dokit nem kellett hivni, mert ügyeletes műtött, de szóltam, hogy hétfőre vagyok kiírva és intézték a dolgokat. Minden rendben volt.
2017. nov. 9. 18:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszi :)
2017. nov. 9. 19:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Azert lehet h megkérem írja be :)
2017. nov. 9. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!