Elviselhetetlenül fáj a gátsebem, egy hete szültem, van valami biztos módszer, amivel jobb lehetne?
Hat en is elmennek a dokihoz, mert bar nekem is fajt, de ennyire nem. Az elso 10nap volt valahogy kellemetlen. Az elso 3-5napig csajk ugy fajt aztan a második 5 napján feszult, is meg húzódott. Na nekem az jobban fajt, mint az elején.
En sokat mostam.. Nekem amugy azt is javasolta az orvos, hogy mossam. (nem orakig, hogy kiazzon csak mossam meg gyakran sima vizzel)
Amit leírtál az szerintem nem normalis. Nézesd meg.
A kedves drága nőgyógyász úrtól ilyenkor azért szívesen megkérdezném, hogy ha az ő nemi szervén lenne egy begyulladt varrat, amire azt mondanák, hogy bírd ki, ez van, mit szólna hozzá...
Kérdező, próbáld meg az Octenisept-et, ez speciálisan sebek kezelésére való fertőtlenítő szer. Alig akarom elhinni, hogy nem javasolt legalább egy erősebb sebkezelő szert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!