Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A baba születése után a...

A baba születése után a méhlepény megszülése milyen?

Figyelt kérdés
A méhösszehúzódásokkal jön magától, vagy azt is nyomni kell? Erről sosem esik szó.:)
2017. nov. 3. 13:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni vagy megijeszteni, ahogy látom a legtöbbeknek azért zökkenőmentes volt a dolog, én viszont mindkét szülésnél megszenvedtem vele. Mindkétszer csak igen erős masszázsra jött ki, nekem nagyon fájt. Bár a szülés után a varrást is wellnesnek éreztem :D
2017. nov. 3. 16:17
 12/15 A kérdező kommentje:

11es: kicsit megmosolyogtam a wellnesst...😁 persze nyilván nem örömteli, hogy nem ment könnyen a dolog.

Köszönöm mindenkinek a választ, mentek a zöld kezek. Azt hiszem ez egy hiánypótló téma volt. Legalábbis nekem mindenképp.:)

2017. nov. 3. 17:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Elsőnél észre se vettem mikor jött ki a lepény.Másodiknál mondták amikor kicsusszant.Egyébként lehet akkor se tűnt volna fel egy 4kg-s baba megszülése után
2017. nov. 4. 12:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Általában kijön magától. De ismerek olyat, akinél nem sikerült és csak vágással tudták kiszedni.
2017. nov. 4. 12:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Elsonel egyet nyomtam es megvolt.

Masodiknal nem valt le max egy orat lehet varni.

Nekem utottek a hasamat rangattak a koldokzsinort borzasztoan fajt. Konyorogtem h altasson el de nem mert akkor nem fogok tudni szoptatni blabla uh utottek tovabb vegul levallr 1 ora 10p utes utan ezutan kikapartak mert 1,5 mehlepeny volt. Az is fajt ahogy kapart.

2017. nov. 5. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!