Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 3 hónappal sem...

Szülés után 3 hónappal sem sikerült a behatolás, másnak is volt ilyen?

Figyelt kérdés

Eléggé fáj, nem tud a férjem.behatolni, pedig van előjáték, sok síkosító.

Szüléskor volt gátmetszés, belül is varrtak, ez fájhat bent gondolom. 6 hetes kontrollon azt mondta a doki, szépen rendbe jött, használtam még cikadrina kúpot is.

Gondolkozom hogy elmenjek-e másik orvoshoz.

2017. okt. 29. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy megnyugodj, menj el másik orvoshoz is, de valószínüleg csak félsz a fájdalomtól és ezért nem sikerül. Az orvosnak feltétlen említsd meg, hogy mi a problémád, mert különben nem tud segíteni, ugyanis hiába van rendben a hüvelyed, ha nem fizikai oka van ennek, hanem lelki - erre is létezik kezelés, csak az orvosnak tudnia kell, mi a gond.
2017. okt. 29. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem császár volt,de olyan erősen fáj azóta a hüvelyem jobb oldala a bejáratnál,hogy alig tudunk együtt lenni :(. Orvosnál voltam,ő a fertőtlenítőre fogta,császárnál kifertőtlenítik ugyanis a hüvelyt. Kaptam hüvelyflóra helyreállítót,de nem használt. 19 hós a kislányom.
2017. okt. 29. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Ne akarj mindenáron megfelelni egy vélt kötelességednek. Miért kellene most szexelned, ha még nem állsz rá készen? Nem vagyunk egyformák, valakinek ez simán megy, valakinek több idő kell, de hogy menni fog az biztos. Ideális esetben a párod is pihenteti a dolgot, aminek eredményeképpen egyszercsak ráugrasz és jobb lesz mint valaha. :)
2017. okt. 29. 21:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy kívánom is és így sem megy.
2017. okt. 30. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem 4 hónapig annyira fájt, mintha késekkel vagdalnának odabent, ezért addig egyáltalán nem tudtunk együtt lenni. Utána is csak baromi óvatosan sikerült, rövid ideig, fokozatosan múlt a fájdalom. Most másfél éves a lányom, és ha nem vagyok nagyon nagyon nagyon nedves, még mindig fáj. Sajnos én belül is szétrepedtem, szóval gondolom érzékeny a heg. Szerintem nálad is ez a probléma. Semmi probléma, van ilyen. Javulni fog,
2017. okt. 30. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!