Császár után meddig száraza hüvely és fáj a behatolás?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 13:51
1/4 anonim válasza:
Szerintem ha letelik a hat hét! Legalább is nekem úgy volt!!:) Utána semmi gond nem volt elhiheted:):)
2/4 anonim válasza:
nekem fél évig volt kegyetlen szar az együtt lét
nem is tudtam mitől...
Elötte heti 3-4-5 alkalommal voltunk együtt császár után kéthetente 1szer, mert nem ment zavart, hogy a Fiam is pont akkor sírt fel tuti mikor belelendültünk volna, hogy bent volt a vajudásnál Párom és, hogy megundorodik -ezzel itt rémisztgettek-, zavart, hogy nem jó, hogy eddig élveztem és mostmár nem is kívánom stb...)
fejben nagyon akartam de odalent nem működtek a dolgok... síkosítót használtunk de az se oldotta meg... Nekünk a kölcsönös orál vált be... úgy hamar rá álltam testileg is... De csak amúgy anélkül nem ment
3/4 anonim válasza:
Császártól független a dolog. Sokaknak száraz marad addig, amíg szoptatnak, mert a hormonrendszer más, így nem úgy működik, mint egyébként. Azt szokták mondani, hogy normál esetben a szoptatás abbahagyása után egy-két hónappal elmúlik. Addig meg marad a síkosító.
4/4 anonim válasza:
Mind a két császár után megvártam a hat hetet,elsőnél semmi gond nem volt,másodiknál eleinte nagyon fájt,nagyon rossz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!