Szülés inditas 35-heten?
Figyelt kérdés
Ne kovezzetek meg kerlek de 35 hetes kismama vagyok es szeretnem ha valahogy beindulna a szules mert mar teljes mertekbe nem birom..a kadfurdo es apa nem segit semmit sem. Valaki tud olyat ami itthon tenyleg elindithatna a kislanyom kifele???2017. okt. 28. 23:32
21/21 anonim válasza:
Ha 4-5 héttel később kérdezted volna, tehát a 39-40 héten, azt mondanám, hogy kitartást. Ebben az esetben viszont sok kérdés felmerül, ha nem lennél anonim, minimum védőnő v.gyermekjóléti riasztást érne aő ügy... Ha bizonyítottan tennél is valamit, az gondatlan veszélyeztetés (ha meghal a baba, értelemszerüen emberölés)... Nekem hatalmas pocakom volt a 8. hónaptól,ráadásul 155 centi vagyok,mozogni alig bírtam,de 1 pillanatra eszembe nem jutott ilyesmi. Ha már most ennyi gondo okoz neked a gyerek, akkor bele sem merek gondolni mi lesz születése után.... Komolyan nem találok szavakat :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!