Szülés inditas 35-heten?
A tüdeje még BIZTOSAN nem elég érett. A súly huszadagos szempont, két hete fekszem terhespatológián ikrekkel - a súlybecslés orvosi értelemben annyira "fontos", hogy kéthetente nézik még annak is, aki magzati visszamaradott méret miatt fekszik itt. Az, hogy hány gramm, a szomszéd Manci néninek fontos, a baba egészségéről nem sokat mond.
Én, túl a 35 héten, örülök az ikrekkel minden egyes plusz egyben töltött napnak, félek a frontoktól és a fájásoktól, nehogy beinduljon még, drukkolok, hogy meglegyen a 37-38 hét, mert NEKIK fontos minden bent töltött nap. Te meg... jaj... szomorú, hogy ilyen önzően állsz hozzá. 😟
41+3 napra szültem az elsőt. Akkor már egy ideje egy ujjnyira nyitva volt a méhszáj is.
Mindent kipróbáltam, ami józan észzel elképzelhető. Hidd el, semmi sem indítja be a szülést, amíg ő nem akar jönni.
A második babánál eü. okból indította a doki a szülést, 40+2 napon. Burokrepesztés és 3 üveg oxitocin is kevés volt, hogy kicsalogassuk. Császár lett a vége, 4 nap inkubátorban, és két héttel később mehettünk csak haza. Azt a 20 napot nem kívánom senkinek. :(
Pihenj sokat, olvasgass, tévézz, egyél kényelmesen és lassan, kicsit legyetek a pároddal kettesben, és élvezd ki ezt az 5 hetet.
Szülés után jön majd a neheze!
Te nem vagy normális.
Én a gyermekvallalast IQ szinthez kötném..
De írd már meg mik a panaszaid?
Engem 2.babával befektettek 38 hetesen a kórházba,otthon hagytam a 3évesemet.Mégsem csináltam semmi hülyeséget mert nem kockáztatnám a magzatom életét.41 hétre született.
Az nem ok h unod.Mi lesz ha megszületik?Odaadod valakinek mert sír?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!