Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés inditas 35-heten?

Szülés inditas 35-heten?

Figyelt kérdés
Ne kovezzetek meg kerlek de 35 hetes kismama vagyok es szeretnem ha valahogy beindulna a szules mert mar teljes mertekbe nem birom..a kadfurdo es apa nem segit semmit sem. Valaki tud olyat ami itthon tenyleg elindithatna a kislanyom kifele???
2017. okt. 28. 23:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%

A tüdeje még BIZTOSAN nem elég érett. A súly huszadagos szempont, két hete fekszem terhespatológián ikrekkel - a súlybecslés orvosi értelemben annyira "fontos", hogy kéthetente nézik még annak is, aki magzati visszamaradott méret miatt fekszik itt. Az, hogy hány gramm, a szomszéd Manci néninek fontos, a baba egészségéről nem sokat mond.

Én, túl a 35 héten, örülök az ikrekkel minden egyes plusz egyben töltött napnak, félek a frontoktól és a fájásoktól, nehogy beinduljon még, drukkolok, hogy meglegyen a 37-38 hét, mert NEKIK fontos minden bent töltött nap. Te meg... jaj... szomorú, hogy ilyen önzően állsz hozzá. 😟

2017. okt. 29. 06:25
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
Én még csak a 33.hét végén járok, de most megdöbbententem. A terhesség 40 hét, és a 36-37.hét előtt koraszülésről beszélünk! Hiába van meg a súlya. Egy az, hogy ez csak tipp, kettő pedig, hogy az idegrendszerük még nincs kész a külvilágra. Légy türelmesebb! Neked most ez a dolgod! Jönni fog, ha itt az ideje!
2017. okt. 29. 06:36
 13/21 anonim ***** válasza:
93%
Na de mik a panaszaid? Én kettöslátással, nagyon erős fejfájással, hányingerrel, hányással feküdtem a kórházban a 6. hónaptól. Kórosan lefogytam a sok hányástól. Sokszor meg akarták szüleszteni a lányomat, de nem hagytam, szerencsére a nőgyógyászom is kiállt mellettünk, 36. hétig bent tartottuk a babát, de én lábra állni se tudtam kb. a 15. héttől.
2017. okt. 29. 06:40
 14/21 anonim ***** válasza:
84%
Ha van ok rá egyébként, akkor kiveszik a 36. héten, sőt akár előbb is. De az nem ok, hogy nagy a hasam és kényelmetlen.
2017. okt. 29. 06:42
 15/21 anonim ***** válasza:
79%

41+3 napra szültem az elsőt. Akkor már egy ideje egy ujjnyira nyitva volt a méhszáj is.

Mindent kipróbáltam, ami józan észzel elképzelhető. Hidd el, semmi sem indítja be a szülést, amíg ő nem akar jönni.

A második babánál eü. okból indította a doki a szülést, 40+2 napon. Burokrepesztés és 3 üveg oxitocin is kevés volt, hogy kicsalogassuk. Császár lett a vége, 4 nap inkubátorban, és két héttel később mehettünk csak haza. Azt a 20 napot nem kívánom senkinek. :(

Pihenj sokat, olvasgass, tévézz, egyél kényelmesen és lassan, kicsit legyetek a pároddal kettesben, és élvezd ki ezt az 5 hetet.

Szülés után jön majd a neheze!

2017. okt. 29. 06:45
 16/21 anonim ***** válasza:
95%
Dràga,nem szoktam gonoszkodni,de meg kell mondjam,hogy a neheze szülés után jön!Ha most nem bírod,mi lesz veled akkor??Hasznàld ki az időt,hogy rendezd a gondolataidat.
2017. okt. 29. 07:07
 17/21 anonim ***** válasza:
93%
Az hagyján hogy önző és ostoba vagy, de nem csak egy még nem kész fejletlen babát kockáztatsz, de ha sokáig próbàlkozol mindenféle veszélyes hülyeséggel az életét kockáztatod. Bábakoktél, lépcsőzés stb mind okozta már baba halálát még mielőtt megszületett volna. De hajrá, mert te már unod.
2017. okt. 29. 07:20
 18/21 anonim ***** válasza:
84%

Te nem vagy normális.

Én a gyermekvallalast IQ szinthez kötném..

2017. okt. 29. 08:16
 19/21 anonim ***** válasza:

De írd már meg mik a panaszaid?

Engem 2.babával befektettek 38 hetesen a kórházba,otthon hagytam a 3évesemet.Mégsem csináltam semmi hülyeséget mert nem kockáztatnám a magzatom életét.41 hétre született.

Az nem ok h unod.Mi lesz ha megszületik?Odaadod valakinek mert sír?

2017. okt. 29. 20:32
 20/21 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés..
2017. nov. 1. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!