Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pár hónap múlva szülök de...

Pár hónap múlva szülök de nagyon félek a szüléstöl mindenki ijeszget hogy milyen fájdalmas meg majd bele halok. Tényleg ennyire szörnyű a szülés és bele lehet halni?

Figyelt kérdés
2017. okt. 28. 07:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%

Lehetséges válaszok az ilyen ismerősöknek:

1. Ha még nem szült: Honnan tudod?

2. Ha már szült: Hát te is túlélted ugyebár.

És válts témát. Ne foglalkozz velük.

2017. okt. 28. 14:14
 12/20 anonim válasza:
Figyu en 2 honapja szultem 33 evesen az elso babankat, kereken 8 ora alatt, epidural nelkul, valami gazt szipuzhattam. Utana szokasos par ora pihi es menni kellett zuhanyozni. A szulesznom azt mondta olyan vagyok mint aki nem is szult. Jo kedvem volt, viccelodtem, konnyen mozogtam, talan kisse nagymamisan jartam. Bennem nem maradt rossz elmeny a szules, abszolut ki lehet birni. En is azt mondom amikor mar azt hiszed nem birod akkor mar csak par perc van hatra, addig meg ugyesen ki figod birni. :)
2017. okt. 28. 21:01
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod elképzelni, hogy mennyire fáj, de óriási katarzison megy át az Anya ilyenkor én azt gondolom. Sose fogom elfelejteni azt a fájdalmat, nem is értem hogy lehet, de az a pár óra szenvedés semmi ahhoz a boldogsághoz képest amit ad majd a Kisbabád! Bármikor újra csinálnám. Még csak 1 gyerekem van, szeretnék még 2-3-at, nem tudom elképzelni azt a szülést hogy emiatt ne vállaljak újra gyereket.
2017. okt. 29. 00:20
 14/20 A kérdező kommentje:
Igazábol a párom ijezget hogy meghalok majd amúgy nem is paráznèk ennyire
2017. okt. 29. 09:20
 15/20 anonim ***** válasza:
A szülés fáj, rettenetesen fáj, amíg benne van az ember. De semmivel sem hasonlítható fájdalom ez, ez a nők misztériuma. A fájdalom után viszont csak a hatalmas boldogság van, hogy megszületett a kis csoda!:)
2017. okt. 29. 12:03
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerezd be a konyvet, amit irtam, es olvastasd el a paroddal is, illetve te is olvasd el, abbol kiderul, mire szamithatsz. Lehet a parodnak egy ilyen tudatalatti felelme, ha a csaladjaban elofordult szules komplikaciokkal, abortusz, vagy veteles. Utobbit csaladallitason fel tudna oldani. Eleg szivas ez igy, hogy teged ezzel paraztat. A szuleselmenyem nem volt egy faklyas menet, fajdalomcsillapitas nelkul szultem meg a 4,3 kilos fiamat, emelle meg vekony alkat is vagyok, es itt vagyok, elek, es szeretnek meg gyermeket.
2017. okt. 29. 13:08
 17/20 anonim ***** válasza:
89%

"Igazábol a párom ijezget hogy meghalok majd amúgy nem is paráznèk ennyire"

Mondjuk én megkérdezném, hogy akkor a fäszért csináltál fel?

2017. okt. 29. 13:25
 18/20 anonim ***** válasza:

Engem nem ijesztgettek, de en magamat idegeltem, hogy bele fogok halni. Ennek ellenére komplikaciomentesen, 4ora alatt megszultem, fajdalomcsillapitas nelkul. (első baba, tulhordtam 3500g volt)

En nagyon pozitívan éltem meg. :) nem fogsz belehalni,állj ugy hozza, hogy minden megy majd ahogy kell és ennyi.

2017. okt. 31. 01:55
 19/20 anonim ***** válasza:
68%

Nekem a szülés olyan volt, mint a pokol, ha adtak volna egy pisztolyt, tuti meghúzom a ravaszt. Álmomban nem gondoltam volna, hogy létezik ekkora fájdalom.

De: nem mindenkinek ilyen, fájdalomtűrő képesség-függő. És hozzáteszem, azóta a harmadik babámat várom. Tehát nem ijesztett el a dolog több gyerek vállalásától.

Nem betojatni akartalak, csak leírtam őszintén.

Nekem például marha rosszul esett, mikor anyukám a szülés előtt azt mondta, hogy semmiség, egyáltalán nem fáj, majd végül beismerte, hogy ő is majdnem belehalt, annyira fájt neki, csak nem akart megijeszteni.

Kívánom, hogy könnyű legyen neked!!!

2017. okt. 31. 11:12
 20/20 anonim ***** válasza:

Bele, persze, zömmel a fejlődő országokban, vagy ahol a higiéné a béka segge alatt mozog. :)

Egyébként nem szokás, marhára fáj, de túlélhető.

2017. okt. 31. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!