A 10 ill.5 perces fájások már nagyon brutálisak?
3-4 percesekkel mentunk be a korhazba, meg boven birhato volt. Ez este 9-kor volt, meg tobb, mint 8 ora eltelt, mire megszuletett a gyerekem. Ha mindezt tudom, joval kesobb mentem volna be.
(Van egy un. tagulasi csik, amibol lathato, hogy mennyit tagultal belso vizsgalat nelkul is, de csak 4-5 centi folotti tagulasnal latszik, ha jol emlekszem, a farpofak kozott fut egy vonal es lesz egyre hosszabb mig el nem eri a 9-11 centit, ezzel meg lehet nezni, hol tartasz. De 5-10 percesek meg nem szamitanak rendszeresnek, ha valtakoznak, foleg akkor nem, ha elmulnak egy idore furdes hatasara).
Hát nem alakultunk semmire...
Beállt 13 percesre,majd szépen el is múlt idővel :(
Kerdezo, anno hetfo ejjel nekem is igy volt, csutortokon ujraindult, szombat reggelre lett meg a fiam. Kitartas! Ilyen siman elofordulhat, hogy mintha beindulna, aztan megse.
Nekem is mindenki mondta, hogy eszre fogom venni, es tenyleg. Addig, ameddig nem vagy benne biztos, nem erdemes bemenni a korhazba, mert akkor az meg jo esellyel korai (ez alol kivetel, ha a megerzesed azt sugja, hogy be kell menni.
Ajanlom Noll Andrea Vajudastamogatas mindenkinek c. konyvet, ott jol levan ak irva, hogy honnan tudhatod, hogy melyik szakasznal tartasz, es van kozte karomkodos, meg legyen mar vege-szakasz, szoval tudni fogod.
Köszönöm szépen!
Most nincsenek "olyan" fájásaim,csupán a derekam akar leszakadni...
Ennék én,de semmi nem esik jól.A szőlőcukor be van készítve 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!