Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vajon természetes úton meg...

Vajon természetes úton meg tudta volna szülni őket?

Figyelt kérdés

Ma olvastam egy nőről aki ötös ikrekkel volt terhes, és persze császározták.

Csal azt szeretném kérdezni hogy ha nem ebben a modern korban történt volna mindez akkor is ugye meg tudta volna szülni őket?

Itt egy kép róla

[link]

2017. okt. 11. 18:20
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Szerencsére ez nem fog kiderülni, köszönhetôen a modern orvostudománynak. Ilyenkor teljesen indokolt a császár, ma már ép eszû ember nem kockáztatná sem az anya, sem a babák életét azért, mert hüvelyi úton természetes a szülés.
2017. okt. 11. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Nem.

Valószínű valahol a 3. gyerek környékén meghalt volna vagy elájul a kimerültségtől és belehalnak mindannyian.

2017. okt. 11. 18:36
 3/9 anonim ***** válasza:
22%
Az állatoknál is ötös "ikrek" vannak sokszor, szóval szerintem az elvi lehetősége megvan. Komplikációk persze biztosan lennének, de szerintem inkább a babák lennének veszélyben nem pedig az anya.
2017. okt. 11. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

Az 1800 as evekben is volt csaszar.

Ellenben nem volt lombik, tehat sokkal ritkabb volt az ikerterhesseg.

2017. okt. 11. 19:42
 5/9 anonim válasza:
68%
A baj ott kezdodik nem tudnak hogy 5 gyereket var, jo ranezesre sejtenek hogy nem egy gyerek van, de kepzeld el a szulest megszul 2 gyereket es meg mindig van 3!! Nem tudom hogy ha 2 gyerek megszuletne lehetne-e latni a hasan hogy van meg benne... vagy akar ha negyet megszulne meg mindig marad egy. Ha az anya meghalna kozben lehet inkabb felvagnak minden mindegy alapon... borzaszto belegondolni
2017. okt. 11. 19:54
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Kettes ikertől több gyerek esetén csakis csàszàr jöhet szóba, az anyàt , magzatokat védendő.Az egy màsik dolog, hogy régen nem volt ötösiker terhesség, mivel 99%, hogy lombikból megtapadt embriók.
2017. okt. 11. 20:05
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
Mai világban a cel, hogy mind az anya, mind valamennyi gyerek minél egészségesebben vészelje át a szülést. Erre viszont egy ilyen sokas terhességnél természetes úton minimális az esély. Lehet, hogy túléli mindenki, esetleg az utolsó 3 baba kicsit oxigénhiányos lesz stb. Többes ikreknel az a veszély, hogy megszuletik 1 vagy 2, aztán keresztbe fordul az egyik baba és kész is a baj.
2017. okt. 11. 20:07
 8/9 anonim válasza:
80%

Hát ahogy előttem is írták régen valószínűleg nem volt ötös ikrek.

Ha netán mégis összejött volna nagy eséllyel az anya életébe kerülne.

2017. okt. 11. 21:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha csak a puszta tényeket nézzük nem. Ahogy sima ikreknél is az a kockázat természetes szülésnél, hogy ahogyan kijön "A" baba, "B" babának akkora helye lesz, hogy simán meg tud fordulni. Szerintem itt ez hatványozottan igaz és nem csak egy gyereket kell az orvosnak ilyenkor irányba tartani. Szerintem majdnem teljes képtelenség lenne megszülni őket természetes úton.
2017. okt. 12. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!