Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetes szülés után ott...

Természetes szülés után ott lent ugyanolyan maradtatok, mint a szülés elött, vagy tágabb lett?

Figyelt kérdés

Igen, tudom, hogy hisztis a felfogásom, de rettegek, hogy hogy ott lent szakadok, vagy vágnak meg varrnak, szóval megbirizgálják, és nem lesz már a szex olyan, mint elötte. Nem vagyok nimfomán, de ha harang effektus lesz, akkor az egész kapcsolat kuka... ès eddig hiába kérdeztem bárkit, egy részük megmondta, hogy már nem lesz soha olyan, mint volt, a másik részük kitért a válasz elöl.

Még válaszhatom a császárt is, de tudom, hogy a babának a természetesebb jobb lenne... de rágondolok és elkap a sírás, hogy minden tönkremegy ott alul :(

37 hetes kismama

2017. okt. 10. 22:33
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
23%
Ha valaki ilyen miatt császárt kér mennyibe kerül?
2017. okt. 12. 00:12
 32/38 anonim ***** válasza:
89%
Az én orvosomnál nincs az a pénz, hogy indok nélkül megcsászározzon (valaki akarta kérni, de nem ment bele). Egy normális orvos nem megy bele ilyenbe.
2017. okt. 12. 06:43
 33/38 anonim ***** válasza:
60%
Semennyit nem kert, fejlett orszagban lakom, itt mindenkinek joga van eldonteni, hogy szeretne szulni. Az o teste, nem eroszakoljak ra a huvelyi szulest , ha nem akarja.
2017. okt. 12. 09:17
 34/38 anonim ***** válasza:
43%

Fejlett orszag sajat jogon lehetsz hulye

Aztan ha csaszar utan verzesek osszenovesek holyagproblemak talyogok lesznek akkor eldontheti mekkora hulye volt hogy kerte.

Akinek a pinacoladeja a kapcsolata alapja az felhet is ha beteg lesz vagy megoregszik.

2017. okt. 13. 22:26
 35/38 anonim ***** válasza:
70%

34#nem kéne a császárt kb halálos műtétnek beállítani. Ezzel mar illene kicsit leállni..-.-

Nekem ugyan nem kérésre de 3szor volt császárom és KUTYA BAJOM! Es a csaladban van 2 csaszaros is ,meg anyukam is az volt velem es akkor meg ennyire fejlett sem volt az orvostudomány. Nem volt 'rutinműtét' még sem lett semmi baja.

Benne vagyok csaszaros csoportban és 1! Egyetlen 1! Anyukanak lett szovodmenye🤗

Szval nem kell ordogtol valonak hinni.. van ugyan veszely benne. Nem kevesebb es nem is tobb mint a természetes szülésben. De nem olyan rossz !

2017. okt. 14. 08:28
 36/38 anonim ***** válasza:
56%

Kerlek olvass utana komplikacio kb 3x annyi hosszu tavon is mint a termeszetes szules utan.

Az orvoslasban egy csalad nem mervado sot tobb ismerosod sem.

Vannak komoly statisztikak tobb millio norol

2017. okt. 14. 09:41
 37/38 anonim ***** válasza:
14%

Mutatod a statisztikat?

Vagy csak a kepzeletedben letezik ?

2017. okt. 14. 10:22
 38/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rengeteg választ!

Nem a szex a házasságom alapja, de azért csak lehet aggódni miatta... de azóta sikerült alaposan átgondolnom. A császár mellett szól, hogy a gyermeknek 100 százalékig biztonságos.

2017. okt. 15. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!