Természetes szülés után ott lent ugyanolyan maradtatok, mint a szülés elött, vagy tágabb lett?
Igen, tudom, hogy hisztis a felfogásom, de rettegek, hogy hogy ott lent szakadok, vagy vágnak meg varrnak, szóval megbirizgálják, és nem lesz már a szex olyan, mint elötte. Nem vagyok nimfomán, de ha harang effektus lesz, akkor az egész kapcsolat kuka... ès eddig hiába kérdeztem bárkit, egy részük megmondta, hogy már nem lesz soha olyan, mint volt, a másik részük kitért a válasz elöl.
Még válaszhatom a császárt is, de tudom, hogy a babának a természetesebb jobb lenne... de rágondolok és elkap a sírás, hogy minden tönkremegy ott alul :(
37 hetes kismama
Nekem kijött ott egy majdnem 4 kilós gyerek 5 hónapja és minden a régi. :)
A szülés másnapjától csináltam az intimtornát, gondolom az is segített. A dokid el tudja mondani, mit kell csinálni. Én is paráztam, hogy majd Harangozó Teri lesz de nincs gond szerencsére, a varrás sem látszik vagy érződik. Szóval simán meg lehet úszni. :) Könnyű szülést és jó babázást kívánok!
2x szültem természetes úton, semmi sem változott lent.
(Ha azért lenne kuka a kapcsolatnak mert a szex esetleg nem olyan lesz, mint előtte, kár volt teherbe esni, ha ennyi képes tönkrevágni ott komoly gondok vannak)
Ezt a másik rettegőnek írtam nèhány napja, hadd ne ismètelgessünk...
"Atya világ!
Ha jól működő kapcsolatot akarsz, akkor ne másból indulj ki, nem máshoz hasonlítsd magad!
A jól műkõdő kapcsolat nem a kitágult puncin múlik... Amivel neked már most bajod van, tehát gyerek sem kell hozzá,mègis azt írod a tágasságod ellenère rendeben van a szex. De azért kezdhetnèl intim tornátni, mert azèrt vagy tág, nem a szülèstől.
Az inkontinenciára is jól hat az intimtorna.
Nem kell horrorsztorikat hallgatni. Az emberek hajlamosak eltúlozni mindent. Persze, van, akinek tènyleg horror volt, de a szervezet gyorsan ès szèpen tud regenárálódni, mègha olykor segíteni is kell neki. Ès van, aki lusta magán segíteni..."
1.babám teljes tágulásnál lett császár.Egyértelmű h nem volt meretváltozás.
2.természetesen született,végigrepedt a hüvelyem,nagy gátmetszés kellett,3600g volt.Jobb lett a szex mint szülés előtt.
3.ismét természetes szülés.Ennek 6 hónapja.Pici gátmetszés kellett,4000g volt a baba.Kicsit még tágabb,de hónapról hónapra jobb a helyzet.Férjem nem panaszkodik.
Ez ugyanolyan kérdés, mint a mennyiből neveltek gyereket. Nem azok fognak többségében válaszolni, akik éheznek.
Itt se azok fognak, akiknek panaszuk van, hanem akik lehülyézhetnek téged, mert velük minden rendben ment.
Én egyszer kétszer leírtam, hogy pórul jártam a vákuumos szüléssel, mindig szarrá pontoztak, hogy ne riogassak, ritka az ilyen.
😁 ès ez a 37. hèten jutott eszedbe???
Nagyjából már mindegy, ha megindul a szülèsed, mielőtt a lebeszèlt időpontban megcsàszároznak, akkor nem fogják visszatartani a gyereket, mert anyának derogál a hüvelyi szülès.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!