36 hetes vagyok még nem pakoltam be a táskába csak összekészítettem a cuccokat, jó ez így vagy inkább pakoljak be?
Szia.Szerintem pakold be,ha össze van hajtogatva nem fog össze gyűrődni :)Kb.ilyenkor pakoltam én is össze.
Igy legalább nyugodtan végig tudod gondolni,hogy minden meg van e...Minden jót,38hetes kismama
Nyugodtan bepakolhatod.:-) Az ágyban fekve senkit nem fog zavarni, hogy gyűrött a hálóinged. :-)
Bizti az első babót várod. :-)
Tesónál már rutinosabb leszel, tudod majd, hogy mire számíthatsz. ;-)
20hónapos törpi anyukája
Köszi a válaszokat!:)
Hát jó, akkor bepakolok majd holnap. Rájöttem hogy azért nem akarok bepakolni mert félek nagyon a szüléstől vagy inkább attól hogy minden rendben menjen és egészséges legyen a babám.
Igen az első babám lesz, ha második lenne akkor már nem kérdeznék ilyen hülyeségeket, ugye? :)))
Szia! Én is 2 hétig húztam az időt, hogy bepakoljak-e már, vagy sem. Aztán mire mindent bepakoltam volna, rá kellett jönni, hogy nem jó az a táska, másikat kellett szerezni:((
Szerencsére mindez még időben történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!