Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A János kórházba milyen...

A János kórházba milyen cuccokat kell vinnem a babának?

Figyelt kérdés
2008. okt. 11. 19:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Semmilyen kisruha nem kell, azt adják bent. Mondjuk én kiskesztyűt hozattam be a férjemmel, mert a pici rendszeresen összekarmolta magát. Pelenkát, popsitörlőt, és popsikrémet vigyél be, mert amikor kihozod magadhoz a babát fog kelleni. Nagyjából ennyi.

Üdv: 3 hetes baba anyukája

2008. okt. 12. 09:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Van a szülés előtt egy 6 hetes szülésfelkészítő tanfolyam, ahol kapsz majd egy listát, hogy mit kell bevinni a kórházba - külön a szülőszobára, külön az osztályra. Nagyon korrekt lista, én ez alapján pakoltam - 2 hét múlva vagyok kiírva.

A babának ruhát nemn kell vinni, csupán egy kiskesztyűt, plédet és két cumisüveget. Mindent ott adnak különben. Más kórházakban Neked kell mindent vinni, itt ez nekem nagyon szimpatikus.

Javaslom, hogy menj el az előkészítőre (még ha mindre nem is tudsz menni), de nagyon szimpatikus a szülésznő, aki tartja az előadást és nekem, első babásnak sok hasznos információ volt. Ha gondolod, meg tudom adni, hogy jönnek a témák egymás után és hol tartoank éppen most - keddenként 17:00-kor van. Ha esetleg nem tudsz/akarsz elmenni, elküldöm Neked bescannelve a listát.

38 hetes kismama

2008. okt. 12. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!