Közvetlenül szülés után mi van rajtatok?
Figyelt kérdés
Szóval a bugyi részre lennék kíváncsi. Szülés és varrás után megfigyelésen van még az ember lánya, ez időre mit adnak alulra? Felvehetem e a magammal vitt bugyi/pelenkát? Vagy csak alád raknak valamit ami felszívja a vért és csak később kelhetsz fel?2017. okt. 6. 17:16
11/19 anonim válasza:
Amúgy egy kórházi köpeny volt rajtam
12/19 anonim válasza:
Én szülés után még ott a vérbe csücsültem 2-3 órát, pihiztem, kaptam reggelit még a szülőszobán, aznap éjjel csak én szültem, gondolom azért volt az úri kiszolgálás:). Aztán el kellett mennem zuhanyozni, azt is még ott, teli bugyi, betét, tréningruha és úgy slattyogtam át a gyermekágyra, vittem a kis böröndömet, háti zsákomat:). Hüvelyi úton szültem, szerencsére nem volt varratom, úgyhogy én rögtön utána már minden csináltam egyedül, mintha mi se történt volna.
13/19 anonim válasza:
A szülőszobában még a kórházi hálóing és tena lady volt oda rakva, mielőtt betoltak volna a szobába segítettek felvenni a saját hálóingemet. Akkor vettem fel csak bugyit mikor először felkeltem pisilni
14/19 anonim válasza:
Szülés, majd varrás után a szülésznő letörölgette rólam a vért, aztán alám tett egy ilyen pelenka szerűséget és hozott egy nagy marék jeget. Így feküdtem kb fél-1 órát, aztán segített felülni, kivette a táskámból a bugyit és a ő hozott egy betétet, nem kérdezte hogy hoztam e (a táskát természetesen engedéllyel nyitotta ki) aztán beletette a bugyimba, rám is adta. Nem azért meg kiszolgáltattam magam, hanem mert annyi vért veszítettem, hogy nem tudtam felöltözni. Aztán át toltak a szobába. Onnan másnap reggelig nem jöttem ki, nem is tudtam, akkor is csak azért mert másképp nem adták oda a babámat, csak ha én elsétáltam érte. :)
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor két eset a jellemző. Vagy csak betét vagy betét és a vitt bugyi.
Én gondolkodom a Tena pelenka bugyin is mert vérhigítóval kell szúrnom magam, persze szülés után is és félek, hogy spk vért fogok veszíteni. Vagy én parázom túl elég a nagy betét már az elsö pár napban is?
2017. okt. 7. 03:03
16/19 anonim válasza:
Én is szúrtam a Clexant meg még szúrom is, haaaat a parom szerint volt ver rendesen,pedig nem is nezett lefele nagyon,csak a lecserelt lepedot latta. :/ szules utan sajna volt hogy nem ertem ki a mosdoig betetet cserelni,mar folyt a labamon vegig,ugyhogy minel nagyobb betetet ajanlok. Persze ez nem azt jelenti hogy neked is igy lesz, nem vagyunk egyformak :)
17/19 anonim válasza:
3-500 ml ver normalis, kiprobalhatod ketchuppal, hogy az mennyi, eleg sok, bar ez egyenenkent valtozo.
18/19 anonim válasza:
Én nem tudom, de a 70-80-as években kifejezetten tilos volt a bugyi! Ha valakit rajtakaptak, megszidták.
Az volt a magyarázat, hogy kell a betét összeszorítása, a gyógyuláshoz, az izmok helyreállításához. Ha meg bugyi van az emberen, akkor lanyhák az izmok, nem áll rendesen helyre az ember.
Csak hazamenéskor lehetett úgy felöltözni, mint előtte.
19/19 anonim válasza:
A szülés utáni 2 órában itt Zalaegerszegen nem veszel fel semmit, a kórházi hálóing amiben szültél, az van rajtad, meg alád hajtogatnak egy lepedőt, arra vérzel. Utána, amikor áttolnak a szobába, segítenek felállni, kikísérnek a zuhanyzóba, s onnantól azt veszel fel amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!