Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt közvetlenül...

Szülés előtt közvetlenül aktívabb vagy lustább volt a babád?

Figyelt kérdés
Mondjuk a szülést megelőző 24 órában.
2016. júl. 25. 15:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Szülés előtti napon nappal semmi gyanús nem volt de éjjel 2 órán keresztül folyamatosan rugdosott, az azt megelőző napon is sokat mozgott éjjel de akkor a szokásos fél óra helyett 1 óra volt szóval az még nem volt annyira feltűnő. A szülés reggelén már olyan lusta volt, mint általában délelőttönként.
2016. júl. 25. 15:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Semmi változás nem volt. Ugyanolyan aktív volt, NST-n is minden alkalommal leugrott a papírról, nem volt ez másként előző nap sem.
2016. júl. 25. 15:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Az első aktívabb volt, alapjáraton ő nagyon kis lusta volt, de aznap mozgott egyfolytában, gyanus is volt :)

A másodikkal most vagyok 36 hetes, ő viszont nagyon aktív, kíváncsi leszek, hogy alakul. Már nagyon várom.

2016. júl. 25. 15:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Kisfiam elég nyugis volt az egész terhesség alatt, az utolsó napokban sem mozgolódott másképp.
2016. júl. 25. 15:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Direkt figyeltem én is, de semmilyen változást nem tapasztaltam.
2016. júl. 25. 15:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem nyugisabb volt. Sőt másképp fekúdt valahogy a pociban pedig fejvégű volt végig mégis az utolso nap valahogy középre állt be 😊.
2016. júl. 25. 17:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy másként viselkedett-e, lehet, vagy nem, de hogy én semmit nem vettem észre egyszer sem a 4 terhesség alatt, az is biztos. Ja, és olyan is volt, hogy aznap reggel mentem uh-ra, 2 óra múlva otthon jöttek az összehúzódások. És az uh-n sem lehetett semmit látni, hogy jujj itt ma szülés lesz, vagy ilyesmi. Épp Auchanba akartunk indulni, mikor mondtam a férjemnek, hogy várjunk már egy kicsit, mert fáj a hasam... Aztán 10 perc múlva hirtelen derékszögbe kellett állnom. Na ott akkor azt mondtam, hogy nem megyek Auchanba, de ő sem. Mire beértünk a 2 percre levő kh-ba, 4 ujjnyi voltam, nem akartam elhinni. Ja, az orvosom épp sztk-rendelt, gondolom szidtak a kismamák, akik már sorszámot kaptak, és látták, ahogy a doktorúr elfut, mert hogy mikor megérkezett a szülőszobára, lihegett, kifulladva viccelődött velem, hogy jól megfuttattam! Bocs a nosztalgiáért! De jól esett leírni! Szóval nem sejtettem én semmit az ég világon!
2016. júl. 25. 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én babám nagyon virgonc volt odabenn. Azt mondta mindenki, hogy addig, amíg ilyen mozgékony odabenn, nem fog kibújni. Szülés előtt 1-2héttel meg fog nyugodni. Hááát én vagyis mi, erre alapisan rácáfoltunk, mert mondhatni az utolsó percekig éreztem a mozgolódását
2016. aug. 1. 02:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Az én babám is nyugodtabb volt. :)
2016. nov. 11. 21:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanolyan aktív volt végig, semmi változás, még közvetlenül a kitolás előtt is rugdosott nagyokat. :D
2017. jan. 4. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!