Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek keloid hajlamos a bőre...

Akinek keloid hajlamos a bőre és gátmetszéssel szült mik a tapasztalai?

Figyelt kérdés
hogy gyógyult a vágás? ott is keloidos lett a seb?
2010. máj. 28. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem egyik ismerősömnek van ilyen hajlama, és ő is meg volt lőve ezzel a dologgal.Megbeszélte bőrgyógyásszal ,és a nőgyógyászával is,hogy kérjen e eleve császárt, melyik a jobb megoldás.Azt mondták neki, hogy a gátnál, nem szokott keloidos lenni a seb, persze vannak kivételek,de a hasnál, szinte 90%.Simán szült, kb.:2 cm-es vágása volt, és szépen begyógyult, minden gond nélkül.Próbáld meg inkább azt a dolgot megbeszélni, hogy gátvédelemmel próbálják meg világra segíteni a babádat.Otthon is hatékonyan elő lehet készülni rá, vannak nagyon jó masszázsolajak.Remélem segítettem valamit.

37 hetes kismama

2010. máj. 29. 07:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen a bőröm, de a gátmetszés után ott semmi nem maradt vissza. Gátvédelemről szó sem lehetett, de igazából meg sem fordult a fejemben, hogy ott is lehet keloidom, akkor ez egyáltalán nem érdekelt. Pedig nekem még akkor is kialakul, ha késsel elvágom az ujjam kicsit mélyebben. Szóval szerintem ne aggódj, rendben lesz.
2010. máj. 29. 13:36
 3/3 A kérdező kommentje:

sziasztok,

köszönöm szépen, ez biztató! remélem minden rendben lesz...

akkor nem is kellett senkinek külön még pluszban utána specko kenőcsökkel kenegetni?

2010. máj. 31. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!