Első babát hanyadik héten szültétek?
Figyelt kérdés
Mensi szerint ma vagyok 40 hetes, de Uh szerint csak jún. 11-e a szülés valódi napja. Ma voltam nst-n, a méhszájam C2000-res. Tehát akkor ma csak 38 hetes vagyok.2010. máj. 28. 14:40
1/22 anonim válasza:
Nekem is két hét különbség volt a mensi és az uh között. Én az uh szerinti előtt szültem 4 nappal.
2/22 anonim válasza:
A kiírt napon :-)) De császárral.
3/22 anonim válasza:
Szia!
Én mensi szerint 1 hetet hordtam túl, akkoris már indították.
UH szerint viszont 1 hónapot hordtam túl...ugyanis mindig nagyobbnak mérték, mint a kora. De én tudtam mikor "készült", így a mensis számítás volt az alap...
6/22 anonim válasza:
37.héten
21nappal jött korábban a lányom uh és mensi szerint is.
8/22 anonim válasza:
40+4. Nekem azt mondták, a 12. hetes uh a nyerő, és valóban, amikor voltam 12 hetes uh-n (reggel), akkor 5 nappal mérték fiatalabbnak, mint a mensi szerint. És ugyan csak 4 nappal később született, de éjjel, úgyhogy majdnem pontos volt:)
10/22 anonim válasza:
Júni 20ra voltam kiírva, 21én este beindult, és 22 hajnalban lett meg a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!