Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hányadik héten szültetek?

Hányadik héten szültetek?

Figyelt kérdés
30 heteses a dokim kényszerpihenőre ítélt,mert félt,hogy koraszülött lesz a babám, pihentem, magnéziumot zabáltam. 36 hetesen azt mondta,hogy 2800 gramm,minden OK,de mostmár nagyon hamar meg fog születni a kiírt időpont előtt. Van még 10 napom a kiírt ideig és még csak jóslófájásaim sincsenek, nyákdugóm megvan :) 2110-es értékem volt kb 3 hete, hasam kétszer is lejebb csúszott... Édesanyám azzal bíztat,hogy még túl is fogom hordani... Hasonló tapasztalatok?
2011. jan. 23. 22:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én ugyan így voltam aztán túlhordtam,befektetett a dokim,és pénteken délelött akarta megindítani a 41heten túl voltam.Csütörtök éjfélkor magától beindult a szülés és reggel 5 kor a kezembe volt a kislányom.A nyákdugó csak az első kis fájások után ment el .
2011. jan. 23. 22:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is 36 hetes vagyok, engem a 40.hétre írt ki pont, de nekem sincsenek semmiféle fájásaim + az én babám elég kicsit tömegű a tiedhez képest, amit leírtál, 3 héttel ezelőtt volt 1800 gramm, most hagyhatta talán el a 2 kilót.Nekem is megvan a nyákdugóm, de a hasam már leereszkedett.
2011. jan. 23. 22:54
 3/12 anonim ***** válasza:

3-ból kettőt túlhordtam 2 héttel, a középsőm pont a kiírás napján született. Tudja az a baba, hogy mikor van itt az idő. Vagy nem? :)

Anyukádnak meg mondjad, hogy pozitív dolgokkal biztasson, ne a negatívot olvassa rád. A szónak teremtő ereje van. :))

2011. jan. 23. 22:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Engem 9 hetesen itéltek teljes ágynyugalomra,terhesség végéig.Azt mondta a doki,hogy minden plussz nap,ajándék.38 hétnél felkeltem az ágyból,jöttem-mentem(persze amennyire lehetett 92 kilósan).41ik hét végén beindították a szülést,ha az indult volna.2 nap oxitocyn után sem akart beindulni.Aztán amikor már azt hittük,hogy császár lesz belőle,nagyon gyorsan,minimális fájdalommal megszületett a 4000 g-os lányom.
2011. jan. 24. 00:27
 5/12 anonim ***** válasza:
kiírt napon szültem,semmi jele nem volt.
2011. jan. 24. 06:34
 6/12 anonim ***** válasza:

00:27

Érdekes, amit írtál.

És a terhesgondozásokra, laborba, orvoshoz stb. hogy mentél így el?

2011. jan. 24. 07:23
 7/12 anonim ***** válasza:

Mintha a saját történetemet olvasnám...nekem a 37. hétig kellett magnéziumot szednem, olyan sok volt a keményedésem előtte, és a doki rám hozta a frászt. Aztán 40 hét 3 napra végül megindították a szülésemet, mert már zavaros volt a magzatvíz.

Az utolsó héten 1 darab jóslóm sem volt, nem is keményedett már a hasam...bezzeg előtte...

Nem lehet megjósolni mi lesz nálad, hiszen egyik percről a másikra is beindulhat a szülés, de látod van példa arra is, hogy az ember mégiscsak túlhordja.

2011. jan. 24. 12:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 31. héten beindult a zsülésem, kapkodás csomag nélkül irány a kórház....Nagyon megijedtünk (őszintén akkor fel sem fogtam hogy ez a szülés,azért mentem csomag nélkül)

35. hétig szigorú fekvés Értékem a 31. héttől 1222!35. héttől kezdtem kimosni a ruhákat vasaltam vásároltam vezettem a háztartást, nekem is azt mondta, ha a 35. hétig kihúzom akkor minden ok!34 hetesen volt a lányom 3 kiló!A babám 39+4-re született, nagyon könnyen, hál istennek, de én azért a 31. héttől minden szombat éjjel jóslóztam!Rendszeres fájásaim voltak, csak a meleg zuhi után elmúltak!Hát 2009. dec 4-én nem! :)

Kívánok könnyű szülést és csodálatos pillanatokat a babáddal!

Persze minden kismaminak :)

2011. jan. 24. 12:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Én a 32.héten szültem.Sajnos beteg voltam és a láz miatt beindult a szülés...1660 gr-mal született a babám és 44 cm-el.3 hétig benn kellett maradnia aztán hazajöhetett mostmár egy hete itthon van:))És szépen hízogat
2011. jan. 24. 15:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Pont betöltött 37. 2008-ban történt, azóta már egy gyönyörű 2,5 éves nagylányom van, aki most nagyon hiányzik, mindjárt indulok is hozzá a munkából! :)
2011. jan. 24. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!