Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki mikor szült meg?

Ki mikor szült meg?

Figyelt kérdés
Aki biztosra tudja ,hogy ciklus elején vagy végén fogant a babája ,de mégis a menstruáció alapján írták ki az időpontot! Ti mikor szültetek meg végül? Én menstruáció alapján ma vagyok 38 hetes! Fogantatás alapján holnap 39 hetes. Mindig is nagyobb volt a babám 1 héttel. De a dokik ezt nem veszik figyelembe. Pedig peteérés követésre is jártam. Az alapján is megállapítottuk hogy nem középidőben volt peteérés. Számít ez vajon? Tapasztalstokra lennék kíváncsi. Nagyon köszönöm!

2017. szept. 23. 06:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta az orvosom amúgy, higy akkor változtatják meg a kiírt időpontot, ha a baba mérete 2 héttel eltér a "hivatalos" számítási módszerhez képest. Utolsó voltam
2017. szept. 23. 22:16
 12/12 A kérdező kommentje:

Nekem már a vérzés előtt 5 nappal pozi volt a tesztem :) elkezdtem pecsételni azért teszteltem.

Köszönöm hogy írtatok!

2017. szept. 23. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!