Szulesnel ha nem mondjak a beontest kerhetem? Pisilni mikor kell mennyi idon belul? Lehet szolni hogy ne bent a ferjem es a nover elott hanem had vonuljak el?! Vagy egyedul a wcn?
Nem tudok pisilni kisgyerek korom ota ha haljak hogy "csurog" .
Sott tobbnyire úgy wczek , hogy a parom bemegy a szobaba es legalabb a tvnek menni kell hogy ne zavarjon.nyilvanos wcn pedig elsem tudom kepzelni az egeszet.
Nem szeretnek katetert , ezert szeretnem megtudni felkerhetem e a noverket hogy ne halgatozzon ha kikiser a wcre vagy hogy mukodik ez?
Mielott szulok ha idobe bemegyek es nem mondjak a beontest kell szolnom? Vagy ott alapbol ertetodik hogy nem adnak?
A gatmetszest kivel kell megbezselnem, hogy csak akkor ha muszaj?! Mivan ha szabadsagon lesz a dokim es masik orvosnal szulok?!
Erzestelenitest mikor fogok kapni? Ha fizetek az orvosnak akkor is hagyjak az embert szenvedni sokaig vagy akkor megindithatjak hamarabb? Durvan hangzik ez de tenyleg halottam ilyet hogy hálapenz adtak a dokinak a masodik gyerkocnel es minden lenduletesebben ment. Ebben az esetben mennyi hálapenzel keszuljek?!
Pólyát adnak ott vagy vinnem kell be?! Honnan tudom hanyas meretur ruhat vegyek a gyereknek ?
Van olyan varrat gatmetszesnel ami magatol szivodik fel? Es nem kell varratszedesre visszamenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!