Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ceglédi kórházban ügyeleten...

Ceglédi kórházban ügyeleten való szülésről mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg második gyermekemmel vagyok várandós. Az elsőnél volt fogadott orvosom, de annak ellenére, hogy 9 hónapig hozzá hordtuk a pénzünket, az utolsó pillanatban "lepasszolt" másnak. Tanulva ebből, most úgy gondolom, hogy az ügyeletesnél fogok szülni.

2008. okt. 20. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én két hete szültem Cegléden és nem volt fogadott orvosom.Ez attól függ melyik dokit fogod ki mert van egy-két elég hogy finoman fogalmazzak elvont de van egy kettő baromi rendes. Én majd egy hónapig feküdtem bent mert terhességi tóxémiám cukorbetegségem és előzményes császárom volt. Nagyon nehezen császároztak meg akkor már túlhordásom volt és a toxémia miatt mindketten elég vacak állapotban voltunk. Ráadásul nemtudom miért vártak még rá mert így is 5kg felett volt a babám. Na szóval nagyon rendes doki a Kopár főorvos meg a Deáki az Albu meg az Endrődi de vigyázz a Nyilassal meg a Harmossal ők hülyék. A nővérkék a szülészeten aranyosak a gyerekágyon is aranyosak de szigorúak is. A gyerekágy ahova szülés után mész és még haza nem mentek ott leszel az tiszta szutyok a wc bűdős és koszos mint a vasúti budi a zuhanyzó az meg katasztrófa mert 3 másodpercenként nyomhatod a gombot mert eláll a víz. Jaj kihagytam a ceglédi kórház gyöngyszemét a védőnőt a Katikát ő egy tünemény!!!!!!! A nővérkék közül aranyos nagyon az Anikó,a Babika,az Évike,Ildikó.Szóval sok aranyos nővérke van de akad egy-két morci de ha jó alkalmazkodó vagy velük is ki fogsz jönni. A dokik hát kívánom neked hogy a Kopárnál szülj ő egy tünemény. Ja még a Habony iy elmegy. De a Kopár az ász a többi nagyon hangulat függő.Sok sikert!!! Ha kérdésed van ott a privim.Cső
2008. okt. 21. 11:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, megnyugtattál. Én biztonságban érzem magam az ügyeletes orvosok kezében is, de az ismerősök többsége szerint őrült vagyok, hogy ilyesmit teszek.
2008. okt. 21. 18:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Remélem be lessel néha! Megszültél már????
2009. jan. 17. 19:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Május végére vagyok kiírva, úgyhogy egy kicsit még odébb van :-)

A kérdés feltevése óta választottam magamnak orvost, az alábbi okok miatt: a 12. héten volt egy kis pecsételő vérzésem, ezért elmentem az ügyeletre. Szóltam a nővérnek, aki értesítette az éppen ügyeletes dokit. Kb 1óra ücsörgés után odajött hozzám az orvos és nekem esett, hogy mi a fr@ncért zavarom a hülyeségeimmel, mert ez egyáltalán nem probléma. Majd ha ömlik belőlem a vér, akkor jöjjek vissza :-( Minden esetre én ragaszkodtam az uh vizsgálathoz, úgyhogy várhattam még 3órát. Eközben az ügyeletes "lezavarta" a magánbetegeit. Miután sorra kerültem, az volt a legnagyobb problémája, hogy este 10-kor fog vacsorázni az olyan emberek miatt mint én. Hát erre nem nagyon tudtam mit mondani, de másnap rögtön felkerestem egy másik orvost, akihez azóta is rendszeresen járok.

Az eset óta nem merném megkockáztatni az ügyeletet mégegyszer :-(

2009. jan. 19. 15:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát igen ezzen a történeten ráismerek a ceglédi kórházra. Talán csak nem a Jakobovics Ádám volt? Kit választottál? Örülök hogy észrevettél! Remélem most is észre veszel! Ja egyébként mikor elsőnek bekerültem nekünk a CTG eredmény volt rossz azt írta hogy a fiam szíve percenként 200-al teker és én is mire CTG gép közelébe jutottam há nem akarok hazudni olyan 9:30kor értünk be a kórházba és volt délután 4 mire nagy nehezen "rátettek" A gépre! Mondjuk hála égnek nem volt baja a picikémnek de mi van ha nagy baj lett volna???? Remélem írsz Üdv Ancsa
2009. febr. 24. 09:30
 6/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Az ügyeletes a Harmos volt. Most a Pusztaihoz járok. Nagyon rendes, mindig megnézi uh-al is, hogy minden rendben van-e. Ráadásul nincs elszállva magától, nem mondott konkrét összeget a szülés levezetéséért. Mondjuk ha azt mondta volna, hogy 70ezer, lehet hogy felállok és mondom neki, hogy ennyi pénzért inkább megoldom egyedül :-)

2009. febr. 24. 09:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát igen a Harmos "Csabika" lett volna a második tippem egy nagy szemét! Ő foglalkozik a cukros kismamákkal és én az voltam úgy hogy sokszor volt "szerencsém" hozzá!! A Pusztai tényleg jó Ő a Fő fő doki ott (meg az Endrődi). Ja a lové álltalában úgy "kérnek" hogy amit a magán rendelésen adsz neki annak a tízszerese. Álítólag az Endrődi 100e kér! Ja ha mész szülni vigyél majd valami kényelmes párnát mert az ágyak katasztrófák főleg a nyógyogyon a gyerekágyon elmegy. Remélem még "dumcsizzunk" Jó légy !Üdv Ancsa
2009. márc. 1. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!