Szent Imre kórházban szülésről tapasztalatok?
Sok orvos van ott, sok jó, kérdés, hogy már babás vagy-e, vagy még csak tervezitek.
Az én orvosomnál pl. annyian vannak, hogy ha már útban a baba, valószínűleg nem vállal.
Én magánrendelésen fizettem neki vizsgálatonként a tarifáját (8000), a szülésért nem kért pluszban. (Mondjuk másodikomnál nyaralt, akkor ügyeletes orvossal és a szülésznőmmel szültem.)
Szülésznő távoli rokonom, úgyhogy soha semmiért nem fogadott el pénzt, nagy nehezen rátukmáltunk egy C&A vásárlási utalványt, mivel tudom hogy kamasz lányai vannak, azt mondtam nekik jó lesz, így elfogadta... :o) De úgy tudom, 20-30 között szoktak adni nekik.
Ha nem vagytok anyagilag jól eleresztve (mi sem vagyunk), akkor azt tudom javasolni, hogy szülésznőt fogadj, és ő + az ügyeletes doki elég. Viszont anélkül, főleg első babával a Szent Imrét nem javasolnám, mert rengeteg a szülés, és bármennyire kedvesek az ügyeletesek, nem tud folyamatosan ott lenni veled valaki, ami azért megnyugtató.
Egyébként maga a kórház szuper jó szerintem minden szempontból, én az alternatív részlegben szültem mindkétszer (kádban vajúdtam stb.), szuper volt minden ellátás utána is kedvesek voltak.
Ha konkrét neveket szeretnél, írj magánban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!