Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Horváth Éva, Fresh Viki, Hódi...

Horváth Éva, Fresh Viki, Hódi Pamela és még sokan mások, miért lehet ennyi császármetszés az ismert anyukáknál?

Figyelt kérdés
Akármikor gyerekszületésről olvasok pletykamagazinban, vagy neten, szinte minden celeb, kivétel nélkül, az összes császáros. Miért van ez? Ők már hordozzák magukban ezt a kényességet? Persze mindig meg tudják indokolni, de igen csak feltűnő, hogy az összes? Vagy az orvosok direkt nem szülesztik meg őket természetes úton?
2017. szept. 12. 11:43
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
A császár nem nagy hasi műtét. Pici vágást ejtenek. Nagyon korszerü, és modern eljárással dolgoznak az orvosok. Sokkal kíméletesebb, anyának is, babának is! A hüvelyi szülésnél millió komplikáció adódhat, nem beszélve arról, hogy micsoda pusztítást végez a nők testével. Méh süllyedés, hüvely sérv, gát repedés, szakadás stb.
2020. jún. 16. 00:32
 52/52 anonim ***** válasza:
Ja, én kétszer szültem hüvelyi úton, de azt hittem, ott halok meg! Brutális volt. Igaz, ez már több, mint 20.éve volt. Nekem, például megváltás lett volna a császár.
2020. jún. 16. 00:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!