Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Horváth Éva, Fresh Viki, Hódi...

Horváth Éva, Fresh Viki, Hódi Pamela és még sokan mások, miért lehet ennyi császármetszés az ismert anyukáknál?

Figyelt kérdés
Akármikor gyerekszületésről olvasok pletykamagazinban, vagy neten, szinte minden celeb, kivétel nélkül, az összes császáros. Miért van ez? Ők már hordozzák magukban ezt a kényességet? Persze mindig meg tudják indokolni, de igen csak feltűnő, hogy az összes? Vagy az orvosok direkt nem szülesztik meg őket természetes úton?
2017. szept. 12. 11:43
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
27%

NEM viseltem rosszul a császárt, NEM a saját tapasztalatomról írtam és tökmindegy, hogy a pereputtyod nőtagjai mit élnek meg.

Azt írtam, kedves Funkcionális Analfabéta (bocsáss meg, hogy sokadszorra kénytelen vagyok már a neveden szólítani téged), hogy a császármetszés nem kényelmi döntés, mert FOGALMI ELEME, hogy "nagy hasi műtét". ergo aki ezt választja, azt nem lehet kényelmes luvnyasággal megvádolni, mert komoly traumán esik át a teste. Úgy orvosilag, ha érted.

És ettől teljesen független, hogy neked kényelmes volt a császárod, és mi volt s rokonoddal is.

És még mindig nem nem beszéltem saját tapasztalatokról,mert ez is ettől a ténytől független. Mint ahogy az is, hogy miért érzed szükségét szavakra rákapni, ezerrel magyarázkodni a sokadik hozzászólásban, annyira, hogy még értelmezni sincs időd/képességed a nagy kompenzálásnak.

Igen, én szültem így is és úgy is.

Nem, véleményemet ez nem befolyásolja, csak az orvosi tények. Melyet a 2-es számú hozzászólásomban IS leírtam, elolvashatod.

Szeretnéd még tovább rágni a koncot? Fontos neked ennyire?

2017. szept. 12. 15:18
 22/52 anonim ***** válasza:
45%
Ha nem mondod akkor én nem is tudom h ők császárosak. Nem tök mind1 egyébként? Van aki kéri van akinek így sikerül, van aki hüvelyi úton szül. Komolyan ezzel foglalkozol?! Sztem ez maganügy és az is marad.
2017. szept. 12. 16:24
 23/52 anonim ***** válasza:
76%

Horváth Éva nem tudom miért császárral szült.

Hódi Pamelánál ha jól tudom sürgősségicsászár volt vagy valami hasonló,szóval nem önszántából akarta így,de javítsatok ki,ha nem így van.

Fresh Vikinek meg óriás babája lett,mint ahogy már írta itt valaki.

Egyébként ez 3 a celebek közül,tudnék duplaennyi példát mondani olyanra aki természetesen szült.

2017. szept. 12. 19:29
 24/52 A kérdező kommentje:

Hagyjuk már hogy óriás baba anyám és én is 4 kiló feletti babakat szultunk 160 cmrel, keskeny csipovel.

Hódi pamela a vinnyogashoz ért, olyan kényes hogy leesett volna a muszempillaja az erőlködésben..

Horváth Évabol kineztem volna hogy még tudja szülni de állítólag nem fordult be neki na mondjuk az pech..

2017. szept. 12. 20:52
 25/52 A kérdező kommentje:

Én kíváncsi lennék kire gondolsz?

Rubint reka madai vivien Liptai Claudia Fejős Éva

Az elmúlt 3-4-5 évben borzasztóan sokan

2017. szept. 12. 20:55
 26/52 anonim ***** válasza:
67%

és akkor az most valami érdem, hogy neked kijött a pinádon az a gyerek??? bocs a vulgáris beszédért de süt az írásodból a kihaénnem stílus, gusztustalan.

Remélem rajtad meg a fél falu csámcsog, mert a férjed egyszer részegen elsírta egy havernak, hogy szülés óta harangozni lehet.... istenem de utálom az ilyen begyöpösödött némbereket

2017. szept. 12. 22:45
 27/52 anonim ***** válasza:
51%
Nem olvastam a kommenteket, ezért leírom a dokim mit mondott, de lehet már más is leírta:). 39 hetesen voltam vizsgálaton és sajnos szétrepedt a bőr a hasamon, pedig nagyon kentem. Mondtam is a dokimnak, hogy zavar. Erre mondta Ő, hogy ezért szokták 2-3 héttel a celebeknél, modelleknél "kivenni" a babát, hogy ilyen ne történjen meg. Szóval én ezt hallottam:).
2017. szept. 13. 00:34
 28/52 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, emberi,női és anyai értékeidhez SEMMIT nem tesz hozzá, hogy hogyan szültél.

Kísérelj meg másutt sikerélményt szerezni magadnak, mert itt nincs.

2017. szept. 13. 11:12
 29/52 A kérdező kommentje:

De hozzátesz! Jobb ha tudod, hogy büszke vagyok arra, hogy kibírtam a szülést, kinyomtam magamból két gyereket. Sok nő csak műtétként túl akarja élni, többek között a celebek is, mert mindennek a rövidebb oldalát akarják, csak később jönnek rá, hogy ha egyszer lettek volna elég belevalók (Kibírni azt a hatalmas fájdalmat,m mikor kijön ott a gyerek..), akkor nem lenne annyi kínlódás (császármetszésből adódó).

Az én testem erre lett teremtve, a sors is segített és örülök, hogy beteljesítettem azt, amit nőként kaptam: szülhettem és szoptathattam. És igen büszke vagyok, mert ez nem csak az ölembe hullott, hanem keményen megdolgoztam érte, hogy meg tudjam csinálni! (Természetesen a sors segített, hogy egészségügyi problémák nem voltak, d emint írtam én NEM hiszem el, hogy szinte az összes celebnél volt valami bibi..)

2017. szept. 13. 11:20
 30/52 anonim ***** válasza:
97%

"De hozzátesz! Jobb ha tudod, hogy büszke vagyok arra, hogy kibírtam a szülést, kinyomtam magamból két gyereket. Sok nő csak műtétként túl akarja élni, "

Nem, kérdező. SEMMIT nem tesz hozzá.

A műtét IS ezer kockázatot rejt, melyet ki kell bírni, az is fáj utána, azt is ki kell bírni, operáltan kell a gyerek mellett helytállni stb.

SEMMIVEL sem vagy jobb vagy több másnál.

Jól gondolom, hogy te az életben amúgy semmit nem tettél le az asztalra saját jogon? Mert azok szoktak ebbe kapaszkodni, akiknek semmi komoly iskolájuk/karrierjük/teljesítményük stb. nincs.

EGYETLEN dologra lehetsz majd egyszer büszke a gyerekeid kapcsán: az az, ha boldog és becsületes emberek lesznek 40 éves korukban.

Az nem ad büszkeségre okot, hogy mi módon jöttek a világra. Mert mind gyerek a világra jön valahogy.

Nem, nem vagy több emiatt senkinél. Viszont sokkal KEVESEBB és butább igen, ha így gondolkodsz.

2017. szept. 13. 11:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!