Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A fogadott orvost ki értesíti,...

A fogadott orvost ki értesíti, a szülő nő vagy a kórház? Azonnal bejön vagy csak amikor már a tágulás a vége felé jár?

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 15:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tegnapi 17.40-esnek van igaza.

Az utazáshoz még hozzáteszem, hogy nem lehet mindig hónapokkal előre tudni, hogy az embernek el kell utaznia valahova. És mivel kismamák szerencsére mindig vannak, nem lehet olyan időszakot találni, amikor 100%, hogy egy terhese sem fog adott orvosnak beindulni... egész életükben ne menjenek a lakóhelyüktől 15 percnél messzebb??

Az én orvosom kb. 1,5 órányi autóútra volt, amikor bementem a kórházba, és nem is ért be a végéig. Soha nem jutott eszembe, hogy haragudjak rá, amiért "el mert utazni", azért meg főleg nem, hogy kedves nem agresszív válaszoló szavaival élve pénzeltem a terhességem alatt, és még az utolsó 5 percre sem futott e. A pénzt a magánrendelés díjaként ill. egyéb más vizsgálatokért fizettem neki, és ha beért volna, és ő fejezte volna be, akkor is adtam volna szülésért, tekintve, hogy nem haza ment volna, hanem az útjáról egyből a kórházba...

2010. máj. 28. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!