Kiben volt a terhessége alatt félelme a 2. baba érkezésekor, hogy minden rendben legyen vele mint anyával?
Mármint , hogy van már 1 gyereked akiről gondoskodnod kell. Ezeket hogyan lehet kezelni?
Én szorongós vagyok és szedek is xanaxot. Nem tudom ezeket, hogyan lehet az embernek legyőznie.
Mi most tervezzük a 2. babát és pont ezeken gondolkodom én is. Hogyan fogok tudni helytállni mindkét gyerkőcnél? Elég vagyok-e 2 gyerek mellé????
Nem tudom hogyan lehet legyőzni, de szerintem ez ugyanúgy jön a 2.baba érkezésekor, mint az elsőnél. Azt mondják ugyanolyan természetes lesz minden. Különben nem lennének több gyerekes családok. :)
Nyugi! Jó anya leszel 2 babával is!!
Kezelni talán sehogy, esetleg együtt élni vele.
Nekem ezek napi szintű gondolataim,hogy mind a kicsinél mind nálam rendben menjenek a dolgok ha már így alakult. Igaz nekem 3-ik baba, nem tervezetten, de megtartottuk.
Az hogy nem tervezett nálam csak ront a helyzeten, mert igazán még mindig nem törődtem bele(lehet szidni)pedig már 22 hetes vagyok.Nem beszélek hozzá, nem lebeg a rózsaszín köd a várakozás örömével semmi....pont ezért mert félek,hogy minden rendben legyen....
De kitartást neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!