Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megúszhatom a csíkokat?

Megúszhatom a csíkokat?

Figyelt kérdés

most vagyok a 33. hétben és eddig(le kell kopognom) de nem lettem csíkos! van rá esélyem, hogy már nem jönnek ki? anyu és nagymamám sem lettek csíkosak. mindketten kétszer szültek. sokat híztam ( 17kg-ot) normál testalkatom van(volt:)). 53 kg-ról indultam.

vagy még ne bizakodjak?

2008. okt. 20. 14:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az utolsó két hétben epedt meg de nekem elég rossz minöségü a böröm gyorsan is öregszik ,szerintem ez adotság is pl anyukámnak semmi nem volt nekem meg tök csunya lett.(pedig kenegetem)
2008. okt. 20. 18:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt mondta az orvosom, hogy a terhességi csíkok elleni krémek csak marketing, ha hajlamos vagy rá, akkor is kijönnek, ha kened. Máshol is olvastam, hogy orvosilag semmi sem bizonyítja, hogy használ.

Na, most engem biztos mindenki lepontoz.

Azért én kentem, de ennek ellenére olyan lettem, mint a zebra. Igaz, 16 kilót híztam és mind a hasamra, semmi más testrészem nem lett nagyobb. Talán az a legjobb, ha próbálsz a megengedettnél nem többet hízni, állítólag a torna is segít. De lehet, hogy ez is csak duma.

2008. okt. 20. 18:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is gyenge kötőszövetet örököltem anyutól, így lettek csíkjaim, de csak a cicimen (itt már a 7. hónapban megjelentek) és a combomon néhány (ezek az utolsó 4 hét alatt jöttek elő). A hasam nem repedt szét szerencsére, ahogy anyunak sem. Kíváncsi vagyok, most mi lesz vele, mert már a 37. hétben vagyok.
2008. okt. 20. 18:55
 14/16 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a válaszát! sajnos tornával nem segíthetek magamon, hisz szigorúan feküdnöm kell:(

5.hét óta kenegetem magam, biztos ami biztos. ha nem kerülöm el a csíkokat, akkor is legalább a lelkem nyugodt, h minden tőlem telhetőt megtettem!!!

2008. okt. 21. 10:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 kilót híztam. Szorgalmasan kenegettem a pocit, nem is repedt meg. Viszont a combomat valahogy nem jutott eszembe kenni, na az csíkos is lett. Az egyik barátnőm csupán babaolajjal maszírozta a hasát, ami hatalmas volt, és a combját, és nem repedezett ki.
2008. okt. 21. 19:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Kentem én is a 6. héttől és nem is volt semmi a 33. hétig. Akkor jelent meg az első csík, és két hét alatt, úgy szét repedt a hasam, hogy soha többet nem kell bikinit vennem. Pedig kaptam a dokimtól krémet, babaolajjal is , sőt még ultrahangg krémet is kaptam, mert az víz alapú, mégsem segített semmi. Alkat kérdése. Nekem is ezt mondta a doki. Remélem Te megúszod! Szép szülést!
2008. okt. 21. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!