Megúszhatom a csíkokat?
most vagyok a 33. hétben és eddig(le kell kopognom) de nem lettem csíkos! van rá esélyem, hogy már nem jönnek ki? anyu és nagymamám sem lettek csíkosak. mindketten kétszer szültek. sokat híztam ( 17kg-ot) normál testalkatom van(volt:)). 53 kg-ról indultam.
vagy még ne bizakodjak?
Köszönöm szépen! Remélem Te is megúszod ezeket a förmedvényeket!!!!!
Sok sikert kívánok a szüléshez!!!
Szia! Alkat és szerencse kérdése. Kentem magam speciális krémmel (dm babylove mama masszázskrém), sehol nem repedtem meg gyönyörű a hasam, nagyon kis narancsbőr van rajtam. (62kg-ról indultam 78lettem most 70vagyok)
21 hetes kislány anyukája (ez a hízás amit írtál első babához nagyon normális nem sok)
Szia ! Föleg alkattól függ, hogy jönnek-e a csíkok vagy sem. De ne mindent bizzatok a véletlenre. Ha rendszeresen olajozod a hasad, s elegendö folyadékot viszel be a szervezetedbe (legalább 2-3 liter naponta), akkor már te is sokat tettél az ügy érdekében.
Üdv! Egy 3 éves kisfiú mamája és egyben 17 hetes pocis.
Hát nem akarlak elkeseríteni, de még bármi lehet:-(
Én is 53 ról indultam,és a 38. hétben repedt meg a hasam :-(
Addig nem volt semmi.
Még tényleg bármi lehet, sokan az utolsó hetekben híznak még jópár kilót és olyankor is kijöhetnek a csíkok.
De persze lehet, hogy megúszod! Nekem sem lettek csíkjaim, én 16 kg-t híztam a terhesség alatt és vékony alkatú voltam mindig.
Szia, en is remenykedtem sot buszke voltam magamra mig az utolso 3 hetben elkezdtek megjelenni a csikok, rengeteg a combomon es par darab a hasamon. 55kgval kezdtem es 70kgval szultem. Ma 62 vagyok es a hasamrol felszivodott de a combom ááááá..
8 honapos fiucska anyukaja
Én a 35. hétben vagyok, hatalmas a pocakom, főleg ahhoz képest, hogy magas voltam és vékony, kb 63 cm-es volt a derekam, amikor teherbe este. 15 kg jött fel eddig. Ezt csak azért írom, mert tágult már bőven a bőröm, van változás.
Én biztos voltam benne, hogy ekkorra már tele leszek csíkokkal, ugyanis rettenetesen rossz a bőröm, amikor 13 évesen egy nyár alatt rengeteget nőttem már akkor szétrepedt a felkaromon és az alhasamon a bőr, igaz, most 25 vagyok és már nagyon halványan látszik csak. Épp emiatt gondoltam, hogy a terhességet sem úszom meg.
Még mindig reménykedek, ugyanis eddig a régiek mellé nem jöttek újak (le is kopogom gyorsan). A mellem is nőtt nem keveset, 75Bről indultam, most pedig vagy 75C-t vagy 75D-t hordok és még az sem lett csíkos.
Azt hiszem, hogy csak szülés után lélegezhetünk fel, mert olvastam már itt olyan hozzászólást is, miszerint nem terhesség alatt repedt meg a bőr, hanem a szülést követően közvetlenül, amikor hirtelen összeesett a pocak, illetve bedurrant a mell a tejci miatt.
Sokaknak az utolsó hetekben, sőt sokaknak szülés után jön ki. De nem törvényszerű, hogy neked is lesz. Nekem sem volt, 2 pici a csipőmön, de alig látszik, sőt már nem is...
A mellemen lett egy kettő jóval a szülés után, szoptatok még mindig:-)
Kitartás, a remény hal meg utoljára, és sokan nem csíkosodnak:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!