Mit tegyek, hogy átaludja az éjszakát?
Őszintén?Szerintem sehogy!Az első gyermekem éjjel óránként ébredt,nappal 3x30percet aludt.Semmivel nem tudtam változtatni az alvásán.ahogy nőtt úgy aludt egyre kevesebbet napközben.
A 2 kisebb meg szinte a kezdetektől átalussza az éjszakát (kivéve pl fogzás)
Pedig ugyanúgy csináltam mindent!
Ja?Mégsem!Az első császárral született a többiek meg nem
5és fél hónapos babám nem ébred, de kelek hozzá etetni (tápszeres) a súlya miatt... 3 hónapja megy így, hogy egyben max. 3 órát alszok.
Én az első babánál éjjel adtam tápszert, nappal cici, ha kevés volt neki, pótoltam.
Esetleg próbáld ki...
És kitartás!
nem akarlak elkerseríteni, de a 3 hónap az semmi.
A babák többsége addig felébred míg tart a szoptatás, ez 1-1,5 ÉV! is lehet.
Szedd össze magad még nagyon az elején vagy. A 2-3 alkalom meg szintén semmi, így pár órát azért tudsz egyfolytában aludni legalább, van akié fél-egy óránként ébred.
Ezen változtatni nem tudsz.
A 2-3 kelés még egész jó.
Nálunk a lányom is így kezdte, utána 1 éves korától 1x kelt. Akkor megitta a 120ml-t és aludt tovább. Ez kb 5 perc volt éjszakánként. Bármit csinálhattam (hidd el már mindennel kísérleteztem), hogy végig aludja az éjszakát, de hiába. Aztán 22 hónaposan egyik éjszaka nem kelt és ennyi. Pedig akkor sem csináltam semmit.
Kitartást!
Megpróbálhatod, hogy délután-este sűrűbben eteted de szerintem nem használ, az enyém pl nem eszik ha nem éhes. De a hasa is fájhat a sűrű evéstől akkor meg azért kelne, ráadásul lehet ugyanúgy kelne éjjel.
A kisfiam 6 hetes kortól átaludta az éjszakát 5 hós korig, a kislányom 2 hónapos és ébred éjszaka, kb a napi adagja 1/3-át éjszaka eszi meg. Na most ezzel mit tudnék kezdeni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!