Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek, hogy átaludja az...

Mit tegyek, hogy átaludja az éjszakát?

Figyelt kérdés
A babám 3 hónapos, össze vissza ébred éjjel, van, hogy kétszer, van hogy háromszor. Úgy eszik, mintha egész nap éheztetném. Éjjel csak cicit kap, nappal, van hogy pótolni kell. Hogy tudnám rávezetni, hogy egész éjjel aludjon? Én ezt már nem birom!
2017. aug. 30. 07:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
35%

Őszintén?Szerintem sehogy!Az első gyermekem éjjel óránként ébredt,nappal 3x30percet aludt.Semmivel nem tudtam változtatni az alvásán.ahogy nőtt úgy aludt egyre kevesebbet napközben.

A 2 kisebb meg szinte a kezdetektől átalussza az éjszakát (kivéve pl fogzás)

Pedig ugyanúgy csináltam mindent!

Ja?Mégsem!Az első császárral született a többiek meg nem

2017. aug. 30. 07:31
 2/18 anonim ***** válasza:

5és fél hónapos babám nem ébred, de kelek hozzá etetni (tápszeres) a súlya miatt... 3 hónapja megy így, hogy egyben max. 3 órát alszok.

Én az első babánál éjjel adtam tápszert, nappal cici, ha kevés volt neki, pótoltam.

Esetleg próbáld ki...

És kitartás!

2017. aug. 30. 07:35
 3/18 anonim ***** válasza:

nem akarlak elkerseríteni, de a 3 hónap az semmi.

A babák többsége addig felébred míg tart a szoptatás, ez 1-1,5 ÉV! is lehet.

Szedd össze magad még nagyon az elején vagy. A 2-3 alkalom meg szintén semmi, így pár órát azért tudsz egyfolytában aludni legalább, van akié fél-egy óránként ébred.

2017. aug. 30. 07:52
 4/18 anonim ***** válasza:
Kedves első: a nagylányom természetes úton született, 6 hetes korától átalussza az éjszakát. Az ikrek 3 hónaposak most, császárral jöttek a világra, szintén 6 hetesen átaludták, mostanra már este 9-től reggel 8-ig alszanak ébredés nélkül. A császárnak semmi köze hozzá.
2017. aug. 30. 07:57
 5/18 anonim ***** válasza:
Ha nappal is ilyen suruseggel keredzkedik cicire,akkor szerintemaz van,hogy épphogy elég neki a tej,amit a gyakori szopival meg tud kompenzálni. Este lefekves elott adhatsz neki meg potlast,akkor jobban fog aludni. Viszont így a tejed meg kevesebb lesz valószínűleg,mert ritkulnak az éjszakai szopik
2017. aug. 30. 08:26
 6/18 anonim ***** válasza:

Ezen változtatni nem tudsz.

A 2-3 kelés még egész jó.

Nálunk a lányom is így kezdte, utána 1 éves korától 1x kelt. Akkor megitta a 120ml-t és aludt tovább. Ez kb 5 perc volt éjszakánként. Bármit csinálhattam (hidd el már mindennel kísérleteztem), hogy végig aludja az éjszakát, de hiába. Aztán 22 hónaposan egyik éjszaka nem kelt és ennyi. Pedig akkor sem csináltam semmit.

Kitartást!

2017. aug. 30. 08:32
 7/18 anonim ***** válasza:
* helyesbitek: ha legalább,de inkább sűrűbben kéri a cicit nappal és úgy kell neki a pótlás,akkor valószínű,hogy kevés neki a tejed.
2017. aug. 30. 08:34
 8/18 A kérdező kommentje:
Megint elkezdtem mérni és nappal csak 80 ml ami kijon neki. Este adok neki, felpotolom 40ml tapszerrel, amivel kihuzza kb 2-ig, de aztan ugyanugy másfél órankent enne.
2017. aug. 30. 08:49
 9/18 anonim ***** válasza:
A 2-3 kelés egyáltalán nem vészes, főleg 3 hónaposnál. Ha nagyon nem bírod, adj neki tápszert lefekvés előtt, hátha beválik. Én próbáltam, de az se vált be :) szerencsére 10 hónapos koruktól jobb alvók lettek, de addig keltem mindkettővel 2-3 óránként
2017. aug. 30. 08:58
 10/18 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatod, hogy délután-este sűrűbben eteted de szerintem nem használ, az enyém pl nem eszik ha nem éhes. De a hasa is fájhat a sűrű evéstől akkor meg azért kelne, ráadásul lehet ugyanúgy kelne éjjel.

A kisfiam 6 hetes kortól átaludta az éjszakát 5 hós korig, a kislányom 2 hónapos és ébred éjszaka, kb a napi adagja 1/3-át éjszaka eszi meg. Na most ezzel mit tudnék kezdeni? :D

2017. aug. 30. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!