Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A fogadott orvosom szabin...

A fogadott orvosom szabin lesz, a helyettesének is kell fizetnem, ha véletlen nála születne a babám?

Figyelt kérdés
2017. aug. 25. 16:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Ha akarsz fizetsz,ha nem akarsz akkor nem.

Én nem adnék.

2017. aug. 25. 16:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted, hogy a helyettese? Átadott konkrétan valakinek és ő bemegy a szülésedre, vagy így az ügyeletesnél szülsz?
2017. aug. 25. 16:44
 3/13 anonim ***** válasza:
74%

Tuti, hogy nem adnék semmit. Maximum akkor, ha valami olyan történne, minekutána azt érezném, hogy nagyon megérdemli. De ha simán, komplikációmentesen szülsz, akkor nem. Azt a pénzt a gyerekemre költeném!

Írom ezt úgy, hogy van nőgyógyász a családban! ;)

2017. aug. 25. 16:46
 4/13 A kérdező kommentje:
Konkrétan átadott valakinek,akit behívnak helyette
2017. aug. 25. 16:47
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
Akkor igen.
2017. aug. 25. 16:49
 6/13 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem csak arrol van szo, hogy epp bent lesz amikor rad j9n a szules hanem konkretan ot hivjak be hozzad, akkor adnek. Nem annyit mint sajatomnak de adnek.
2017. aug. 25. 16:53
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

Engem is atadtak. Ugy történt, h megkerdezte a dokim hogy, hogy legyen..?? Atadjon, vagy ne adjon.

Megmondta kihez lehet, kit ajánl. Vagy válasszák mast ha akarok. Vagy ha akarom lehet az ügyeletessel.

En mondtam, hogy megismerném akinek at akar adni. Megadta a szamat, kertem idopontot, elmentem, megismertem. Megvizsgalt, megvizsgalta a babat is. Megbeszéltem mit szeretnek. O neki megfelelt. Nekem is.

En fizetek. Valamivel kevesebbet majd mintha az eredeti dokimmal csinálnám de nekem korrektnek tűnt az uj doki. Fiatalabb, szakorvos, kedves, csak jot hallottam rola, es "megneztem magamnak" szóval sztem ha mar igy alakult ennyi biztosítékot te is csinálj magadnak, hogy infozd le a masik dokit aztan döntsd el.

En se mentem vna hozza es főleg nem fizetek ha valami számomra nem szimpi doki.

2017. aug. 25. 17:04
 8/13 A kérdező kommentje:
Szinte ugyanígy történt nálam is.Rám bízta,hogy akarom e vagy sem.Pár percre futottunk össze a másik orvossal.Azt mondta,szóljak,ha bármi történne.
2017. aug. 25. 17:13
 9/13 anonim ***** válasza:
70%
Ilyenkor a fogadott orvosodnak nem kell fizetned, hiszen nem lesz ott. A helyettesének van fix tarifája? Ha épp ügyeletes, akkor nem kell adni, csak ha szeretnél (hiszen munkaidejében van ott), de ha úgy hívják be, akkor illik, hiszen a te kedvedért ébred fel/áll fel az ebéd mellől/mászik le az asszonyról. Ilyenkor ugyanúgy illik/jár neki a pénz, mintha konkrétan őt választottad volna. Ha meg fix tarifa van, akkor azt előre beszéld meg vele, nehogy szülés után tartsa a markát egy olyan összegért, amennyit te nem is gondoltál. Ha fix tarifás és nem tetszik az összeg, akkor ne fogadd el, hogy behívják, hanem szülj az ügyeletesnél.
2017. aug. 25. 17:59
 10/13 A kérdező kommentje:
Azért vagyok tanácstalan,mert a kórházban dolgozom és eddig a fogadott orvosnak nem kellett fizetnem.
2017. aug. 25. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!