Szült valaki mostanában Mika Péter doktor úrnál Győrben? Milyen volt? Érdemes őt választani fogadott dokimnak?
Figyelt kérdés
2017. jún. 27. 21:16
1/2 anonim válasza:
Hallotam rola jot is,rosszat is.
Szemelyes tapasztalom nem volt epp rozsas vele.de nem az o kismamaja voltam.
Az en orvosomrol is hallottam mar rosszat is,de elkepzelni nem tudom,hogy o barmikor is olyan lenne.velem mindig tunemenyes volt.11 ev alatt 3x szultem nala.csak hozza megyek barmi bajom van.soha nem volt egy rossz szava sem.
Masnak megis vannak rossz tapasztalatai vele.
Igaz idaig akarkinek ajanlottam,mind elegedett volt,es azota hozza jarnak ok is.
Vajda Attila az orvosom.
2/2 anonim válasza:
Engem miómával műtött Mika Péter, nagyon szeretem, hozzá járok. Ha sikerül baba is őt fogadnám meg szülésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!