Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma kértem uh időpontot jövőhét...

Ma kértem uh időpontot jövőhétre. Baj ha véletlen nem a fogadott dokim csinálja?

Figyelt kérdés
Jövőhét pénteken leszek pont 32 hetes , és a fogadott doikm csak keddenként van fixen,(akkor még csak 31+4 hetes lennék) de elvileg azt mondta az asszisztens, hogy pénteken is valószinű bent lesz mert ügyel. Ha mégsem lenne, mert elhívnák vagy valami és más csinálná meg, akkor szerintetek később magánrendelésen problémázhatna?
2010. szept. 29. 09:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Dehogy baj,de szerintem menj oda kedden,még ha nem is akkorra van időpontod,biztos behívnak,ha mondod,h az ő betege vagy.
2010. szept. 29. 09:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem fog problémázni. Csak bízik már a kollégájában, aki az uh-ot végzi majd annyira, hogy ne csináljon belőle ügyet...
2010. szept. 29. 09:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért nem mész 32+4 naposan?
2010. szept. 29. 10:20
 4/4 A kérdező kommentje:
mert a magánrendelésén azt mondta mindenképp október első hetében menjek ultrahangra, előbb meg nem akarok csak ha betöltöm pontosan, az asszisztens nő is ezt tanácsolta mikor időpontot kértem.
2010. szept. 29. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!