Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért sokkolózzák a babát a...

Miért sokkolózzák a babát a pocakban NST közben ha épp alszik?

Figyelt kérdés
Már nem egyszer előfordult,hogy a kicsi babámmal így "bántak".ha úgyis az a lényeg hogy abban a 20 -30 percben mennyit mozog a baba,minek kell ébresztgetni,főleg ilyen hülye módon?
2010. máj. 25. 12:02
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Mit értesz azon,hogy sokkolózzák??

Nekem ikreim vannak és az utolsó hónapban minden nap NST-n voltam,de én nem tapasztaltam ilyet!!

2010. máj. 25. 12:12
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Én is kiváncsi vagyok, mire érted pontosan a sokkolózást. Nekem NST-n ha aludt a baba, és ezért alig mocorgott, akkor max picit meghintáztatták a pocakomat oldal irányba.
2010. máj. 25. 12:15
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát itt Győrben bizony nem egy alkalommal történt olyan,hogy árammal ébresztgették a pocaklakót.Persze nem 220al,egy ilyen pici kézi sokkoló szerűséggel.Ami nekem nem fájdalmas,inkább csak mint egy szúnyogcsípés,de a baba nagyon beindul tőle,még jóval a vizsgálat után is hyperaktív.

de miért kell ébresztgetni?

2010. máj. 25. 12:19
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
Jézusmária! Nekem is max kicsit megbillegették a pocakomat, ha aludt, de ez sokkoló... nagyon durva.
2010. máj. 25. 12:23
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
2.vagyok. Ez durva ez a sokkolózás. Hát tudod ki hagyná! Én biztos nem. Megmondanám neki, hogy csak mozgassa meg a pocit. Nekem csak mozgatták, de ha még attól sem ébredt volna fel(és általában nem ébredt fel), akkor sem foglalkoztak különösebben vele. Egyél vizsgálat előtt csokit, attól is felpörögnek a babák, hátha nem fog akkor aludni, és nem kell sokkolni szegénykét.
2010. máj. 25. 12:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egerbe is van ilyen,ezzel ébresztik a babát..ne 220V gondoljatok:-)

Semmi baja nem lesz tőle..

2010. máj. 25. 13:15
 7/10 anonim ***** válasza:
69%

Szia, én is hallottam már erről a módszerről.

Egyél inkább valamilyen szénhidrátot előtte, pl keksz, csoki, attól is beindul.

2010. máj. 25. 13:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Ilyet még nem hallottam! Nekem napi 2 NST-t csináltak a végén (már a kórházban feküdtem épp egy rossz NST eredmény miatt), általában aludt a babám, így állandóan lépcsőznöm kellett, és mindig kérték, hogy együnk, igyunk előtte!
2010. máj. 25. 18:08
 9/10 A kérdező kommentje:

itt is embere válogatja hogy csinálja e vagy sem.tényleg nem fáj,csak utána kellemetlen hogy az addig nyugodt baba órákon át "pörög".

de a lényeg az,hogy egyáltalán miért kell hogy abban a vizsgálati időben ennyire aktív legyen?hiszen mindenhol azt olvasni hogy ilyenkor nagyon sokat alszanak már.

2010. máj. 25. 21:37
 10/10 A kérdező kommentje:
ma megkérdeztem,hogy mi is az a kütyü,nehogy már hülyén haljak meg.állítólag egy ultrahangot kibocsátó valami.szóval nem áramot kap a baba,hanem a hang hatására kezd el mocorogni.de akkor miért van bedugva a 220ba?na nem fárasztom magam ilyenekkel
2010. máj. 26. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!