Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egy aggódó 3hónapos kismama....

Egy aggódó 3hónapos kismama. Kérlek nyugtassatok meg. Ez nem ilyen borzalmas úgye?

Figyelt kérdés

Nagyon félek a fájdalomtól és lenne pár kérdésem az orsvosom mégsem tudhatja hisz férfi és sosem szült.Olyan anyukák válaszát várom akik természetes úton szültek. Mihez lehet hasonlítani azt a fájdalmat? Ha valaki epidurálist kap az csak a toló fájdalmakat szünteti meg ? A toló fájdalmat én úgy képzelem el mint amikor nagyon erős menstruációs görcseim voltak és úgy éreztem majd szét szakadok és inkább "megszülném a méhem "minthogy tovább fájjon.Jól gondolom vagy ez teljesen más és erősebb fájdalom? És amikor már jön a baba és elrepedek ott vagy netán gátmetszést csinálnak azt is érezni fogom ha igen mijen az a fájdalom mert így belegondolva olyan lehet mintha most levágnák pl a kézfejem?Kérlek nyugtassatok meg, hogy ez nem ennyire borzalmas.Ha ennyire rettegek megbeszélhetem az orvossal, hogy császárral szülessen a kisbabám vagy nincs beleszólásom ?

Köszönöm a válaszokat!

Egy aggódó kismama aki már nagyon várja a pici babáját

2010. máj. 25. 10:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,az elfelejtettem hogy sajna nagyon sokat repedtem,a hüvelyem és a méhnyakam is,a gátmetszést egyáltalán nem éreztem,azt fájás közben egy pillanat alatt csinálják.A szülés után kb 10 napig fájt a sebem,már szépen gyógyul hál istennek.
2010. máj. 25. 16:26
 22/25 A kérdező kommentje:
Értem. És a szexel mi a helyzet? Úgy értem tudom 6hét bla bla de utánna azon kívül, hogy a pici mellet nincs idő rá kívánjátok egyáltalán? Félek attól is, hogy ezek után nem kívánnám a férjem. És még valami gratulálok itt az összes anyukának, hogy világra hozott egy vagy több kis életet, csodálatosak vagytok !
2010. máj. 25. 16:49
 23/25 anonim ***** válasza:

A természetesen szült barátnőimnek hamarabb helyreállt a szexuális élete, mint nekem a császárral. Hamarabb volt nekik jobb, gondolom érthető. A belső hegem a hasamban még 2-3 hónap múlva is nagyon fájt.

Az pedig, hogy mennyire kívánod a szexet nem függ a szüléstől, azt a hormonok irányítják, nekem úgy igazán akkor állt helyre a libidóm, amikor abbahagytam a szoptatást, a hormonok ugye :)

15:52-es válaszolónak, biztosan függ ez attől is, hogy miért történt a császár és mennyire kellett vágni és milyen technikával, programozott volt-e sűrgősségi stb.

2010. máj. 25. 17:22
 24/25 anonim ***** válasza:

16:26 (asszem, aki 2x írt) vagyok. Én ugyanúgy (talán jobban is) kívánom a férjem, bár lent nem ugynaúgy nézek ki, mint előtte.De a férjemnek tetszik.

Én már a 6 hetet se tudtam kivárni, 5 hetesen voltunk először együtt, nagyon óvatosan :)

2010. máj. 25. 20:20
 25/25 anonim ***** válasza:
2010. máj. 26. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!