Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 36. hetes vagyok, ma egész...

36. hetes vagyok, ma egész nap fáj a hasam hajnal óta. Görcsöl. Néha jobban, néha kevésbé, de az időt nem igen tudom lemérni. Mit tegyek, ha újra elviselhetetlennek találom a fájdalmat?

Figyelt kérdés
a méhszájam állapota 2110 volt két hete,3 hete jóslófájásaim vannak,de ennyire még nem fájtak soha és ennyi ideig.A nyákdugó 5 napja távozott.Lehet szülés lesz?
2008. okt. 19. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég valószínű. Miért nem tudod lemérni az időt?

Ha már elviselhetetlennek érzed a fájdalmat, az már szerintem nem jósló fájás, és ha nem tudod lemérni az időt, akkor ideje lenne bemenni a kórházba, nem? Sok szerencsét!

2008. okt. 19. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Te írtál délelőtt is, ugye? Hát ha azóta fáj, szerintem irány a kórház. Gratulálok és sok sikert nektek. :)
2008. okt. 19. 21:07
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm.Igen,én voltam:)

akkor elmúlt egy-két órára,elmentünk vendégségbe és azóta megint:(próbáltam a mérést,de tényleg nem igwen megy.

2008. okt. 19. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

ha még nem szültél meg akkor meg fogsz hamarosan.

Nálam is össze-vissza voltak a fájások, de mértem minduntalan. így jöttek 17,17,8,8,20,6,6...percenként. Aztán még is beállt és még is megszületett a csodálatos kisfiam 26 órai vajúdás után .

2008. okt. 19. 23:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Na hogy vagy, megvan már a babád?
2008. okt. 21. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!