Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki nem érzett egesz terhesség...

Aki nem érzett egesz terhessége alatt jósló fájásokat, annak hogy indult a szülése? Magzatvíz elfolyással vagy rendes fájásokkal?

Figyelt kérdés
Keményedést is csak akkor vettem észre amikor megfogtam a hasam, és kő kemény volt. Nem volt semmilyen kellemetlen érzésem. 39hetes vagyok, mindjart megjön érzésem van és fáj a derekem, de nem tudom minek tudjam be, szülés kezdetének, a melegnek, vagy a frontnak.

2017. aug. 6. 09:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kérdező hogy vagy?Egyben még?7es vagyok :) kedden éjszaka fél11kor megszültem :) másfél óra volt az egész,ha még nem vagy tul rajta,akkor kivanok könnyű gyors szülést neked :) és persze sok erőt egészséget!!!
2017. aug. 10. 11:29
 12/14 A kérdező kommentje:

Sajnos még egyben, holnapra vagyok kiírva, és hétfő fekszem be ha addig ki nem bújik. Hétfőn vagy kedden meg is indítja a dokim.

Gratulálok neked, sok bolddogságot hozzá.

2017. aug. 10. 18:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Mikor szültél? Hogy szültél ? Mennyi idős terhesen, szültél?
2021. okt. 26. 11:12
 14/14 A kérdező kommentje:
17.én természetes úton született meg végül. 40+6ra.
2021. okt. 27. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!